Cel puţin aşa am păţit eu ieri. De două ori chiar. Prima dată am încercat să cumpăr un album de muzică de pe iTunes. La magazinul din State n-am avut acces, bineînţeles, iar în Europa m-a trimis taman în Olanda, ca să nu înţeleg nimic din limbă. Când, după lupte grele, m-am prins ce trebuia să fac, mi-a apărut o fereastră care m-a înjurat în limba lui Van Buuren şi m-a scos din prăvălie. Am mai încercat o dată, la fel.

Soluţii? Piratereală sau renunţarea la albumul respectiv. Nu zic pe care-am ales-o.

A doua oară am încercat să fiu şi eu băiat salon şi să folosesc nişte teme plătite de WordPress cumpărându-le (deşi mai sunt şi alte variante). Membership ieftin, vreo 20$/an, aşa că am aruncat cu banu’ mai ceva ca Becali şi m-am înscris. Bineînţeles, nu pot descărca nimic, că de-aia am zis mai sus că am luat-o în mână de două ori. Mă autentific pe site, dau click pe link-ul de download, îmi cere iar user şi parolă, le bag şi evident zice că nu-s bune. Toate astea se întâmplă în timp ce eu sunt logat pe site. Site care nu e românesc, cum ar părea.

Soluţii? Aştept să-mi răspundă cineva de la suportul tehnic (respectiv dizaino-coderu’, că e one man show acolo), să văd cum o rezolvă. Dacă nu, apelez la Paypal şi încerc să-mi iau banii înapoi, după care-mi procur ce-mi trebuie pe căile ştiute. Văd că n-am noroc dacă vreau să fiu cinstit.

Ie grele rău trebile-astea cu internetele câteodată.


Citeste si...


@aiurea

Comentator foarte renumit pe scara lui de blog. Comentrollează orice, oricând şi fără să i-o ceară nimeni.

3 Comments

Radion Maria · 12 Octombrie, 2009 at 20:35

Nu mereu este asa.. De multe ori cei necinstiti au noroc si asta face sa para ca cei corecti o iau in mana.

fabryo · 13 Octombrie, 2009 at 14:24

Beatport nu mergea?

claus · 14 Octombrie, 2009 at 04:12

Era lansare in exclusivitate pe iTunes.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail