Skip to content

Când încerci să fii cinstit o cam iei în mână

Cel puţin aşa am păţit eu ieri. De două ori chiar. Prima dată am încercat să cumpăr un album de muzică de pe iTunes. La magazinul din State n-am avut acces, bineînţeles, iar în Europa m-a trimis taman în Olanda, ca să nu înţeleg nimic din limbă. Când, după lupte grele, m-am prins ce trebuia să fac, mi-a apărut o fereastră care m-a înjurat în limba lui Van Buuren şi m-a scos din prăvălie. Am mai încercat o dată, la fel.

Soluţii? Piratereală sau renunţarea la albumul respectiv. Nu zic pe care-am ales-o.

A doua oară am încercat să fiu şi eu băiat salon şi să folosesc nişte teme plătite de WordPress cumpărându-le (deşi mai sunt şi alte variante). Membership ieftin, vreo 20$/an, aşa că am aruncat cu banu’ mai ceva ca Becali şi m-am înscris. Bineînţeles, nu pot descărca nimic, că de-aia am zis mai sus că am luat-o în mână de două ori. Mă autentific pe site, dau click pe link-ul de download, îmi cere iar user şi parolă, le bag şi evident zice că nu-s bune. Toate astea se întâmplă în timp ce eu sunt logat pe site. Site care nu e românesc, cum ar părea.

Soluţii? Aştept să-mi răspundă cineva de la suportul tehnic (respectiv dizaino-coderu’, că e one man show acolo), să văd cum o rezolvă. Dacă nu, apelez la Paypal şi încerc să-mi iau banii înapoi, după care-mi procur ce-mi trebuie pe căile ştiute. Văd că n-am noroc dacă vreau să fiu cinstit.

Ie grele rău trebile-astea cu internetele câteodată.

3 thoughts on “Când încerci să fii cinstit o cam iei în mână”

  1. Nu mereu este asa.. De multe ori cei necinstiti au noroc si asta face sa para ca cei corecti o iau in mana.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.