Intrebare

Oare exista vreun mic intreprinzator din tara asta care, dupa ce a fost nevoit sa-si inchida firma sau sa stranga din buci si sa plateasca impozit forfetar mai mare decat profitul, mai voteaza orice propunere venita din partea colegilor lui Pogea si Boc, fie ea sub forma unui candidat la Read more…

Viitorul e maro

Eu unul încep deja să pun bani la saltea, slabe șanse să-mi plătească pensia generația din care face parte tanti de mai jos. Privirea ei tâmpă și explicația găsită pentru ignoranță îmi sugerează că viitorul e maro rău. Și sună ca dracu.

Parazitii – Noi vrem respect

Nu credeam să preiau vreodată ceva de la fratele Blogatu, Patriarhul tagurilor și al cuvintelor cheie bolduite, dar iată că a sosit și această clipă. Bineînțeles, materialul preluat va fi un videoclip, și-anume cel al piesei Noi vrem respect, a Paraziților. Preiau acest clip la îndemnul Eminenței Sale, care decreta că toți posesorii de globuri trebuie să promoveze piesa.

Cât despre respect, slabe șanse să obținem așa ceva în țara asta. Se vede cu ochiul liber, de altfel, cum babele noastre se piaptănă de prim miniștri și Parlamente dizolvate, în timp ce noi avem mari șanse să facem foamea în curând. (more…)

Trei propuneri pentru postul de premier

Rămas vacant în urma moțiunii de ieri (și votului aferent), postul de Prim Ministru al României este râvnit de… mă rog, nu știu exact cine ar vrea să preia frâiele unei economii în declin, dar bănuiesc că există vreo 2-3 pacienți de la Bălăceanca în stare să-și dorească un asemenea cadou de ziua lor. Poetul Băsescu nu cred că-i ia în calcul, așa că am câteva propuneri de personalități marcante ale României de azi care ar putea ocupa înalta funcție. (more…)


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail