Skip to content

Senzaţional! Omul magnet, capul unei temute bande de spărgători

aurel_raileanu Fizioterapeutul Aurel Răileanu, românul care a intrat în Cartea Recordurilor pentru capacitatea lui de a-şi lipi de corp metale grele şi foarte grele, a prevăzut recent un cutremur de proporţii care ar urma să afecteze Bucureştiul în această dimineaţă (13.09.2009), în jurul orei 9:

În vara anului 1995 am visat că pe data de 13.09.2009 se va produce un cutremur asemănător celui din 1977. În vis mi-a apărut, de sus, un oraş distrus, aproape ras de pe faţa pământului. Mi-am dat seama că este vorba despre Bucureşti, pentru că am zărit Arcul de Triumf. Acest cutremur va avea 7 grade pe Richter şi se vor înregistra peste o mie de morţi. În Bucureşti, se vor prăbuşi blocurile cu bulină roşie, dar şi cele construite înainte de 1980”

(sursa: click.ro)

Curioşi, reporterii de investigaţie ai cotidianului online aiurea.eu, împreună cu reprezentanţii Brigăzii Diverse Investigaţii ai agenţiei de presă Zvonul, au început o amplă anchetă menită să descopere dacă această previziune are şanse de a se adeveri şi dacă nu, motivul pentru care acest recordman lipicios a inventat o astfel de poveste sumbră.

aurelraileanu2 După investigaţii amănunţite şi consumatoare de resurse materiale, fizice şi psihice, vajnicii reporteri au ajuns la următoarea concluzie: Răileanu este capul unei temute bande de spărgători, specializaţi în furtul din locuinţe şi din magazine de electrocasnice! Obiectele preferate de temuţii infractori sunt fiarele de călcat, telefoanele mobile şi mp3 playerele.

Încolţit de reporterii noştri mai ceva ca Magda Ciumac de Ogică în vremurile de glorie ale serialului Elodia, Omul magnet a recunoscut că a inventat povestea despre cutremurul devastator pentru a speria locuitorii Capitalei, care ar fi urmat să părăsească oraşul în grupuri mari, după cum i-a şi îndemnat în interviul acordat unui cotidian central. În timp ce locuinţele bucureştenilor erau pustii, Răileanu şi banda lui de spărgători ar fi urmat să sustragă din acestea fiare de călcat, telefoane mobile, mp3 playere şi alte obiecte utile în demonstraţiile Omului magnet (vezi foto). Acesta era, de fapt, şi motivul principal al sustragerii obiectelor respective: Răileanu urmează să facă o nouă demonstraţie privind capacitatea lui de a-şi lipi tot felul de electronice şi electrocasnice de corp şi nu are suficiente obiecte pentru aceasta.

Reporterii care i-au dejucat planurile Omului magnet l-au predat autorităţilor în această dimineaţă şi vă asigură că nu va avea loc niciun cutremur la ora 9. Poate la Spitalul 9, acolo unde a fost internat temutul spărgător cu lipici.

(sursa foto: Goagăl images)


Citeste si...

6 thoughts on “Senzaţional! Omul magnet, capul unei temute bande de spărgători”

  1. Toate ca toate… dar de ce fiare de calcat?

    Ce naiba fac niste hoti cu fiere de calcat… Mobile da, mp3 playere absurd… zici ca sunt la tot pasul in casele Bucurestenilor….

    Ceva e la ‘panarama’ pus…

  2. Răileanu şi banda lui de spărgători ar fi urmat să sustragă din acestea fiare de călcat, telefoane mobile, mp3 playere şi alte obiecte utile în demonstraţiile Omului magnet (vezi foto).

    Foto adica prima poza, zic. Aia din dreapta sus.

  3. Acu’ e mai greu s-o prinzi, dar la vremea aia ne tremurau pampersii in asteptarea cutremurului prezis de omu’ magnet asta. Si mai fusese o chestie cu nush ce banda de spargatori, le-am combinat.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.