Skip to content

La 4 dimineaţa…

… unii au o grămadă de treabă. Sau fac totul grămadă. De obicei hârtia igienică, de data asta prosoapele de hârtie din bucătărie.

Şi ce simpatici erau la 2 luni… Acum, la 5, deja pot face un bilanţ: un cuier rupt, o nevastă aflată zilnic în pragul unei crize de nervi, eu la un pas de a mă arunca pe geam de câte ori mă uit la plasa de ţânţari făcută franjuri (obişnuiesc sa evadeze în balcon de 753 de ori pe zi, direct prin plasă), zgârieturi pe toate membrele (şi nu numai) membrilor familiei, plus atâtea altele pe care nu mi le amintesc la ora asta.

Nu vrea cineva 2 pisoi cuminţi? :D


Citeste si...

12 thoughts on “La 4 dimineaţa…”

  1. Dacă nu aş fi avut şi eu trei, exact la fel de „cuminţi“, ţi i-aş fi luat cu dragă inimă. Sunt singura din casă care se înţelege cu ei, nu pentru că vorbesc pe limba lor (ar fi culmea!) ci pentru că-i tratez ca pe nişte copii care de abia cunosc lumea. Au depăşit deja faza cu făcutul a de toate în pat :-& , au sărit şi peste plasa de la geam (norocul meu e că stau la casă) dar am înlocuit-o cu una metalică, pe care nu au mai rupt-o şi le-am luat din preajmă tot ce ar fi putut sparge, rupe etc.
    Din experienţă (am încă 5 pisici în curte, dar la un moment dat erau 11 :d ) spun că, treptat, se vor linişti. Dacă nu ai răbdare, evident, poţi să încerci să-i dai. Pentru ai mei, nu vreau să le caut un stăpân pentru că nimeni nu i-ar iubi mai mult.

  2. Bine-ai venit pe blogu-mi aiurea. Cum preferi sa te strigam, “acoperisuri” sau “tigla metalica”? :D

    Au destule jucarii dar deh, copii curiosi fiind, ii atrag mai mult obiectele care-s destinate altor intrebuintari.

  3. Nu cred ca mai au ce sa-mi faca, sunt deja plin de zgarieturi si cu nervii la pamant. In plus, oricat de bezmetici ar fi, s-au prins de unde le vine haleala :D

  4. Deloc. As putea sa fac un film de groaza cu nebuniile pe care le fac in fiecare noapte, intotdeauna dupa 12. Cred ca e felul lor de a-mi spune ca ar trebui sa dorm la orele alea.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.