Skip to content

Iupisi, ia d-aci! _|_

De la o vreme mă tot sună nişte demoazele de la UPC, binecunoscut provider de televiziune prin cablu, internet şi telefonie. Deşi vocile lor suave îmi delectează aparatul auditiv, ce au ele de spus strică tot farmecul convorbirii: vor, bineînţeles, să-mi vândă serviciile prestate de compania la care lucrează.

Acu’, n-ar fi nicio nenorocire dacă m-ar suna o dată de an şi mai ales dacă ar recunoaşte că serviciile UPC NU sunt cele mai bune, dar ele fac exact pe dos: mă sună din două în două săptămâni şi se laudă că vor să-mi ofere un pachet mult mai atractiv decât ce am eu acum. De fiecare dată le zic că în momentul ăsta UPC e departe de RCS & RDS, în primul rând din cauză că erdeeşii au telefonie mobilă moca. Bună, rea, cu telefoanele Huawei de rahat, dar e mult mai comodă pentru mine decât telefonul fix.

Să trecem un pic în revistă serviciile de care beneficiez eu acum, precum  şi pe cele oferite de UPC şi cadânele lor:

– am abonament RCS & RDS la televiziune prin cablu, internet care ştie până la 50 Mbps (zic ei), telefonie fixă+mobilă cu 1000 de minute în reţea şi 200 în afară incluse, totul la 84 de lei pe lună.

– mi se oferă de către UPC televiziune digitală prin cablu (ce e drept, la erdeeş n-am digitală, dar pot face rost dacă e nevoie), internet de 12 Mbps şi telefonie fixă moca în reţea şi parţial moca în alte reţele (adică în afara orelor de vârf), totul la vreo 83,3 lei.

Avantajul e clar în favoarea RDS, zic eu, care pentru ăia 0,7 lei în plus îmi oferă şi telefonie mobilă, pentru care renunţ fără discuţie la minutele moca de pe fix ale UPC. Prefer să car mobilul după mine şi să fugăresc gagici pe stradă, decât să stau în casă legat de fix şi să scotocesc după pr0n pe netul lor de 12 Mbps. Numai păsăricile upeciste care mă freacă bimensual la melodie nu înţeleg că n-o să renunţ în vecii vecilor la un serviciu mai bun pentru unul mai prost + 0,7 lei.

Aşa că am zis să scriu şi aici, poate nimereşte vreuna din greşeală pe blogu-mi obscur: stimate păsărici upeciste, atâta timp cât nu oferiţi şi ceva felaţii cu finalizare incluse în abonamentul ăla digital, UPC NU va avea o ofertă mai bună decât RCS & RDS, aşa că mă sunaţi degeaba.


Citeste si...

4 thoughts on “Iupisi, ia d-aci! _|_”

  1. Daca iti zic ca ca la Internetul de 39lei o sa ai si date mobile cu modem in custodie ce mai zici? Ce mai zice iupici?? :))))
    Daca esti bihorean sau aradean deja poti sa beneficiezi de oferta. Cauta pe forumuri ;)

  2. Să moară dușmanii, cum ar veni. De ciudă.

    Păcat că-s bucureștean, aici ajung ofertele-astea după ce ardelenii s-au săturat de ele. Merci pt. informație, o să caut mai multe detalii.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.