Skip to content

Septembrie 2009

Cel mai lung articol despre nimic

Aveam de ceva timp în minte ideea de a publica un articol care să fie completat de mai multe ori pe parcursul unei zile, în funcţie de gândurile şi trăirile din diferite momente. Articol pe care să-l încep, de exemplu, la ora 3:48, când moş Ene nu vrea deloc să-mi dea târcoale pe la gene, să-l continui când mă trezesc, la ora la care alţii sunt deja sătui de muncă, şi să-l închei undeva târziu în noapte, când numai boţii de spam şi americanii mai postează pe Twitter.

Read More »Cel mai lung articol despre nimic

Articolul de azi

Am citit undeva (nu mai ştiu exact unde, parcă era un interviu, ceva, despre succesuri globosferice) că o condiţie esenţială pentru a avea un blog bun, cu trafic gigant, e să publici zilnic măcar un articol. Nu zicea dacă trebuie să fie original, util, interesant, amuzant sau pur şi simplu… Read More »Articolul de azi

Moment de reculegere

Săptămâna asta m-a părăsit un prieten foarte bun, care m-a slujit cu credinţă aproape 2 ani. M-a ajutat să ţin legătura cu o grămadă de lume, dimineaţa citeam mailurile împreună din pat, am şi twitterit din trafic de nenumărate ori datorită lui. Un prieten devotat, cum spuneam, pe care l-am… Read More »Moment de reculegere

Twatif?

Grea viaţa în 140 de caractere… Pe Twitter mai haleşti o vocală, mai prescurtezi un cuvânt kilometric, mai dai un link. IRL e mai greu. * via Ellunes * ce-nseamnă dependenţa asta de Twitter, m-am încadrat în 140 de caractere.

Nu fi pufi!

După extraordinarul succes al campaniei fictive „Nu fi prost!” m-am gândit să lansez şi o campanie „pe bune”, cam tot pe aceeaşi temă. Ce presupune această nouă şi nemaiîntâlnită campanie? Păi presupune ca tu, Gigi, ăla de instalează sisteme de operare piratate pe calculatoarele vecinilor, să intri pe site-ul ăsta,… Read More »Nu fi pufi!

Pe Mărţişor, la un scurt

prostituate Pe vremea mea (ca să încep ca boşorogii) te duceai pe strada Mărţişor din Bucureşti pentru a vizita casa lui Arghezi. Astăzi, lumea se duce pentru a da un scurt. În fiecare zi stau 3-4 fetiţe la intersecţia cu Calea Văcăreşti, care de care mai colorate şi mai jegoase. Dac-ai sta să le asculţi, probabil că fiecare ţi-ar istorisi despre cât de parşivă e viaţa şi cum munceşte ea din greu dând fălci mădularelor asudate ale clienţilor, pentru o bucată de pâine pe care n-o mai produce nimeni în familie. Şi au clienţi, slavă Domnului, mereu văd câte unul tragând pe dreapta şi întrebând de preţ.

Read More »Pe Mărţişor, la un scurt

Tu ce făceai la 9 ani?

Ne-am încruntat destul zilele-astea, cred că e momentul să mai ascultăm şi nişte muzică. Am dat iutubu’ peste cap şi am ales, din mulţimea de copii talentaţi de pe-acolo, o  fetiţă de 9 ani care-şi compune singurică melodiile şi care cântă, după părerea mea, mai bine decât majoritatea fufelor cu… Read More »Tu ce făceai la 9 ani?


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.