Skip to content

Septembrie 2009

Cel mai lung articol despre nimic

Aveam de ceva timp în minte ideea de a publica un articol care să fie completat de mai multe ori pe parcursul unei zile, în funcţie de gândurile şi trăirile din diferite momente. Articol pe care să-l încep, de exemplu, la ora 3:48, când moş Ene nu vrea deloc să-mi dea târcoale pe la gene, să-l continui când mă trezesc, la ora la care alţii sunt deja sătui de muncă, şi să-l închei undeva târziu în noapte, când numai boţii de spam şi americanii mai postează pe Twitter.

Read More »Cel mai lung articol despre nimic

Articolul de azi

Am citit undeva (nu mai ÅŸtiu exact unde, parcă era un interviu, ceva, despre succesuri globosferice) că o condiÅ£ie esenÅ£ială pentru a avea un blog bun, cu trafic gigant, e să publici zilnic măcar un articol. Nu zicea dacă trebuie să fie original, util, interesant, amuzant sau pur ÅŸi simplu… Read More »Articolul de azi

Moment de reculegere

Săptămâna asta m-a părăsit un prieten foarte bun, care m-a slujit cu credinţă aproape 2 ani. M-a ajutat să Å£in legătura cu o grămadă de lume, dimineaÅ£a citeam mailurile împreună din pat, am ÅŸi twitterit din trafic de nenumărate ori datorită lui. Un prieten devotat, cum spuneam, pe care l-am… Read More »Moment de reculegere

Twatif?

Grea viaÅ£a în 140 de caractere… Pe Twitter mai haleÅŸti o vocală, mai prescurtezi un cuvânt kilometric, mai dai un link. IRL e mai greu. * via Ellunes * ce-nseamnă dependenÅ£a asta de Twitter, m-am încadrat în 140 de caractere.

Nu fi pufi!

După extraordinarul succes al campaniei fictive „Nu fi prost!” m-am gândit să lansez ÅŸi o campanie „pe bune”, cam tot pe aceeaÅŸi temă. Ce presupune această nouă ÅŸi nemaiîntâlnită campanie? Păi presupune ca tu, Gigi, ăla de instalează sisteme de operare piratate pe calculatoarele vecinilor, să intri pe site-ul ăsta,… Read More »Nu fi pufi!

Pe Mărţişor, la un scurt

prostituate Pe vremea mea (ca să încep ca boşorogii) te duceai pe strada Mărţişor din Bucureşti pentru a vizita casa lui Arghezi. Astăzi, lumea se duce pentru a da un scurt. În fiecare zi stau 3-4 fetiţe la intersecţia cu Calea Văcăreşti, care de care mai colorate şi mai jegoase. Dac-ai sta să le asculţi, probabil că fiecare ţi-ar istorisi despre cât de parşivă e viaţa şi cum munceşte ea din greu dând fălci mădularelor asudate ale clienţilor, pentru o bucată de pâine pe care n-o mai produce nimeni în familie. Şi au clienţi, slavă Domnului, mereu văd câte unul tragând pe dreapta şi întrebând de preţ.

Read More »Pe MărÅ£iÅŸor, la un scurt

Tu ce făceai la 9 ani?

Ne-am încruntat destul zilele-astea, cred că e momentul să mai ascultăm ÅŸi niÅŸte muzică. Am dat iutubu’ peste cap ÅŸi am ales, din mulÅ£imea de copii talentaÅ£i de pe-acolo, o  fetiţă de 9 ani care-ÅŸi compune singurică melodiile ÅŸi care cântă, după părerea mea, mai bine decât majoritatea fufelor cu… Read More »Tu ce făceai la 9 ani?


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.