Skip to content

Ştiaţi că…

… apa minerală, fie ea acidulată sau plată, cumpărată din unele hipermarketuri bucureştene (pân-acum am bifat vreo trei), are de multe ori un gust amar, de plastic, din cauză că e depozitată afară, la 50, 60, sau câte naiba grade or fi atunci când la umbră măsoară ăştia 38-40? Dacă nu, aflaţi acum.

Spor la cumpărături, real,- fără egal te aşteaptă atunci când ştii de ce revii la Cora – pentru o viaţă mai bună!


Citeste si...

4 thoughts on “Ştiaţi că…”

  1. Suplimente nutritive

    Ms pentru informatie… Nu stiam de treaba asta. Dar e bine sa fi informat. Cred ca mai bine cumpar la sticle de 1l din material de sticla oricum se raceste mai repede.

  2. imi pare rau sa iti spun dar practica este de mult timp :). Datorita faptului ca nu au spatiu de depozitare, deoarece nu au planificare, nu au unde sa puna paletii decat afara. Din pacate nici macar nu le acopera cu vreo prelata ceva macar sa le mai protejeze putin…

  3. Pai n-am zis ca e practica noua, doar ca de-aia are apa gust de plastic cand e foarte cald. Stiu ca e practica veche, am avut “onoarea” sa misun prin “culisele” a destule hypercacaturi de-astea.

  4. stiu ca la un moment dat s-au dat niste amenzi pe tema asta, am vazut pe la TV…dar anul asta nu am mai vazut (poate ca a plouat mai mult si au zis astia ca se mai racoresc :) )

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.