Toată lumea ştie că de la începutul săptămânii ăsteia s-a reintrodus taxa de pod la Cernavodă, fapt care a aglomerat şi mai rău vestita şi veşnic neterminata Autostradă a Soarelui. Prilej pentru Poliţia Română de a recomanda rute ocolitoare, prin Slobozia şi alţi coclauri fără autostrăzi, pentru a evita blocajele.

Şi-aici vine nedumerirea mea: de ce-au mai făcut, frate, mândreaţa de autostradă, dacă ne recomandă mereu rute ocolitoare?! Nu-s în stare să fluidizeze traficul nici pe o amărâtă de autostradă? Atunci să rămânem naibii cu drumurile noastre naţionale, nu ne trebuie şosele de viteză pe care le ocolim mereu pentru a evita aglomeraţia.


Citeste si...


@aiurea

Comentator foarte renumit pe scara lui de blog. Comentrollează orice, oricând şi fără să i-o ceară nimeni.

5 Comments

Inocentul · 6 August, 2009 at 22:16

Sunt sigur ca astfel de chestii se intampla doar in Romania. Hmmm… se pare ca unii au ramas la fel.

claus · 7 August, 2009 at 23:21

Eu sunt convins ca nu se intampla doar in Romania, dar aici traim, aici ne intereseaza ce se intampla.

george · 11 August, 2009 at 16:10

pentru ca nu au terminat-o :))…daca terminau in astia 10 de ani de cand se chinuie pana in Constanta nu mai erau problemele astea. Dar daca de la Cernavoda este pe o singura banda normal ca se creeaza ambuteiaje la ce trafic este. Iar faza cu taxa aia de pod este hilara…bineinteles din pacate gestionare rromaneasca…

claus · 11 August, 2009 at 17:39

Sunt gata sa fac pariu ca si dupa ce-or vor termina vom fi sfatuiti sa alegem rute ocolitoare din cauza aglomeratiei. Mai inventeaza ei ceva care sa blocheze traficul, ca doar la asta se pricep.

george · 12 August, 2009 at 08:49

depinde acum: daca mentin taxa aia de pod si nu procedeaza altfel vor fi in continuare aglomerari. Nu mai spun ca in mod civilizat ar fi trebuit sa fie mai multe autostrazi catre mare si nu numai….Ca sa nu mai fim nevoiti sa ne inghesuim toti doar pe un drum. Dar este destul de utopic acest gand :)

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail