Skip to content

Nedumerire

Toată lumea ştie că de la începutul săptămânii ăsteia s-a reintrodus taxa de pod la Cernavodă, fapt care a aglomerat şi mai rău vestita şi veşnic neterminata Autostradă a Soarelui. Prilej pentru Poliţia Română de a recomanda rute ocolitoare, prin Slobozia şi alţi coclauri fără autostrăzi, pentru a evita blocajele.

Şi-aici vine nedumerirea mea: de ce-au mai făcut, frate, mândreaţa de autostradă, dacă ne recomandă mereu rute ocolitoare?! Nu-s în stare să fluidizeze traficul nici pe o amărâtă de autostradă? Atunci să rămânem naibii cu drumurile noastre naţionale, nu ne trebuie şosele de viteză pe care le ocolim mereu pentru a evita aglomeraţia.

5 thoughts on “Nedumerire”

  1. pentru ca nu au terminat-o :))…daca terminau in astia 10 de ani de cand se chinuie pana in Constanta nu mai erau problemele astea. Dar daca de la Cernavoda este pe o singura banda normal ca se creeaza ambuteiaje la ce trafic este. Iar faza cu taxa aia de pod este hilara…bineinteles din pacate gestionare rromaneasca…

  2. Sunt gata sa fac pariu ca si dupa ce-or vor termina vom fi sfatuiti sa alegem rute ocolitoare din cauza aglomeratiei. Mai inventeaza ei ceva care sa blocheze traficul, ca doar la asta se pricep.

  3. depinde acum: daca mentin taxa aia de pod si nu procedeaza altfel vor fi in continuare aglomerari. Nu mai spun ca in mod civilizat ar fi trebuit sa fie mai multe autostrazi catre mare si nu numai….Ca sa nu mai fim nevoiti sa ne inghesuim toti doar pe un drum. Dar este destul de utopic acest gand :)

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.