Habar n-am cât de veche e prezentarea asta, dar am găsit-o bântuind pe net şi m-am gândit că e oarecum în ton cu discuţiile din ultima vreme de pe câteva bloguri. Discuţii referitoare, v-aţi prins, la minoritatea aia care tinde să devină majoritate nu peste foarte mult timp, la ritmul în care toarnă puradei.

Eu unul nu m-am întrebat niciodată cine le-a plătit palatele, Merţanele şi gipanele, că ştiam deja, dar poate mai e cineva care nu înţelege de unde au unii ţigani bani fără să se obosească muncind. Şi nu vorbesc neapărat de ăia care-ţi dau în cap pe stradă pentru 100 de lei, după care stau ascunşi prin penitenciarele patriei, tot pe banii noştri, ci de ăia care şi-au clădit palatele, de exemplu, din vânzarea elementelor de cale ferată, fără ca nimeni să mişte un deget.

I-a ascuns vreodată cineva pe-ăia care au cumpărat fier vechi de la ţigani, deşi era clar de unde provine? Nu? Atunci… ne cam merităm soarta.

via


Citeste si...


@aiurea

Comentator foarte renumit pe scara lui de blog. Comentrollează orice, oricând şi fără să i-o ceară nimeni.

2 Comments

Produse Bio · 8 August, 2009 at 13:27

Ai drepate! Si tot ei se plang pe urma ca nu ii agreaza romanii. pai daca romanu munceste pana la 7 5-6 zile pe saptamana si altii canta pe ora si iau salariu pe 1 an al romanului. Nu vorbeste politocos cerd ca nici mersi nu stiu sa zica. etc
.-= Ultima însemnare a lui Produse Bio: Ketchup Verival Bio – 500gr – 16,49 ron =-.

reebok · 2 Septembrie, 2009 at 13:16

incredibil…
palate facute din cale ferata

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail