Skip to content

Ei au bani, ei au palate, şi noi le plătim pe toate

Habar n-am cât de veche e prezentarea asta, dar am găsit-o bântuind pe net şi m-am gândit că e oarecum în ton cu discuţiile din ultima vreme de pe câteva bloguri. Discuţii referitoare, v-aţi prins, la minoritatea aia care tinde să devină majoritate nu peste foarte mult timp, la ritmul în care toarnă puradei.

Eu unul nu m-am întrebat niciodată cine le-a plătit palatele, Merţanele şi gipanele, că ştiam deja, dar poate mai e cineva care nu înţelege de unde au unii ţigani bani fără să se obosească muncind. Şi nu vorbesc neapărat de ăia care-ţi dau în cap pe stradă pentru 100 de lei, după care stau ascunşi prin penitenciarele patriei, tot pe banii noştri, ci de ăia care şi-au clădit palatele, de exemplu, din vânzarea elementelor de cale ferată, fără ca nimeni să mişte un deget.

I-a ascuns vreodată cineva pe-ăia care au cumpărat fier vechi de la ţigani, deşi era clar de unde provine? Nu? Atunci… ne cam merităm soarta.

via


Citeste si...

2 thoughts on “Ei au bani, ei au palate, şi noi le plătim pe toate”

  1. Ai drepate! Si tot ei se plang pe urma ca nu ii agreaza romanii. pai daca romanu munceste pana la 7 5-6 zile pe saptamana si altii canta pe ora si iau salariu pe 1 an al romanului. Nu vorbeste politocos cerd ca nici mersi nu stiu sa zica. etc
    .-= Ultima însemnare a lui Produse Bio: Ketchup Verival Bio – 500gr – 16,49 ron =-.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.