Skip to content

(Aproape) sută la sută copiat

sutalasutaadevarat_actualitate_mic Eram sută la sută convins că sutalasutaadevarat.ro e doar un paravan pentru noua versiune de Tele Eurobingo lansată de OTV (emisiunea Sută la sută adevărat), dar curiozitatea m-a împins totuşi către tastatura telefonului pentru a trimite măreţul SMS ce urma să mă ridice la rangul de abonat al deja prestigioasei revistei online.

Aşadar, mi-am rupt de la gură 3,57 euro şi m-am abonat la revista lui Diaconescu, descoperind, aşa cum mă aşteptam, că tradiţionalul sport numit copy+paste e la loc de cinste şi în imperiul media al grizonatului producător de senzaţional din ştiri banale. Revista sutalasutaadevarat.ro nu e altceva decât un blog fără comentarii, care copiază (probabil legal) ştiri de pe mediafax.ro. Singurele secţiuni cu materiale proprii sunt cele în care putem vedea secvenţe din emisiunea cu acelaşi nume. Secvenţe urcate, bineînţeles, pe YouTube, că nu dă nenea Dan banii pe prostii de servere, bandă de internet şi alte de-astea.

Una peste alta, revista online Sută la sută adevărat e mult mai interesantă decât blogurile pline de ştiri copiate de prin alte locuri. Pentru că dă Merţane şi apartamente.

7 thoughts on “(Aproape) sută la sută copiat”

  1. Numai thumbnail am pus eu, n-am chef sa ma fugareasca nenea Dan cu Magda Ciumac de mana pentru ca am aratat poze cu splendoarea lui de revista online plina de copy paste.

  2. Din pacate cam tot ce face nenea Dan e copy+paste, mai nou postul sau tv DDTV nu mai da reluare la emisiunile lui stupide ci la documentare si filme inregistrate d eundeva de fiecare data cand am nimerit pe postul asta se vedea mic, nu pe tot ecranul!
    .-= Ultima însemnare a lui Musli: Ketchup Verival Bio – 500gr – 16,49 ron =-.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.