Skip to content

Monica dansează pentru noi

Surse din interiorul PDL au declarat, în exclusivitate pentru aiurea.eu, că Monica Iacob-Ridzi va fi demisă până la urmă, chiar şi fără începerea urmăririi penale. Motivul? Se pregăteşte pentru următoarea ediţie a emisiunii “Dansez pentru tine” şi postul de ministru nu i-ar permite participarea la repetiţiile pentru acest show (cu atâtea emisiuni plătite de urmărit şi scene de zeci de mii de euro de instalat, nici nu mă mir).

Viitorul fost ministru a început deja pregătirile pentru show şi este, după cum afirmă organizatorii “Dansez pentru tine”, într-o formă fizică de invidiat. Iată o imagine de la repetiţii:

18 thoughts on “Monica dansează pentru noi”

 1. Mai bine sa se duca la “Dansez pentru tine” ca si asa nu a realizat nimic de cand e ministra. Doar poate sa fure si ea nitel ca toti ceilalti politicieni.

 2. Cred ca e doar o gogoasa buna de servit pentru noi cei naivi. La ct e de bine “infipta” in relatii nu cred ca va fi demisa! :(

 3. Nu stiu daca ar demisiona dupa asa functie ca doare s-a “chinuit” sa ajunga asa departeee. Oricum greseli a afcut demn ar fi sa recunosca si sa isi dea demisia. In schimb partea cu dansatul nu cred ca ii solicita asa mult creierasul cu calcule si bani asa ca ar fi o cariera interesanta pt madam Monica

 4. Trebe oleaca de creier si ca sa danseze pentru noi. Sau cu noi. Sau sa danseze pana ametitm si sa ne cheltuie banii aiurea.

 5. Ei asta DA !!! N-am mai ras de mult asa !!!:d Cred ca ar trebuie sa se ocupe cineva de editarea unui DVD cu toate creatiile de acest gen !

 6. Eheee….si a demisionat madam…si a venit placinta:)) Sa vedem de cati banutii are nevoie ca sa iasa buna placinta:D am ajuns sa facem haz de necaz…trist pentru cei mai mici..

 7. Cat am mai asteptat…pana la urma demisia “mama lor” a tuturor. Dar ma intreb ! Noi ce vina avem ?
  Noi astia toti de pe langa ei ?

 8. Ei cu demisia, noi cu pagublele. Va imaginati ca ii doare undeva. Si-au luat ce aveau de luat si gata. Nu vedeti ca acum nici nu mai asteapta sa se usuce cerneala pe hartia aia care o semneaza la investire. Cum ajung in functie – gata – actiune – dupa principiul – acum ori niciodata !

 9. ar fi foarte frumos sa apara un serial porno cu toti astia din politica….base…boc…geeeoanaaa…vaccin…jiji….si sa ruleze o seara pe antene si una pe realitati…va pup si va iubesc

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.