Skip to content

Vreau măcar un blowjob!

La 1 februarie 2007 am realizat că-s băiat prea deştept ca să mai muncesc pentru alţii şi mi-am dat demisia. Doi ani şi ceva mai târziu, adică în iunie 2009, am realizat că nu-s nemuritor şi nici imun la toate bolile existente şi viitoare, aşa că m-am dus tiptil la CASMB să închei un contract individual pentru asigurarea de sănătate.

Calcule grele, bazate pe legile de căcat din această ţară europeană, au scos la iveală faptul că trebuie să plătesc asigurarea de sănătate pentru toate cele 29 de luni în care n-am fost asigurat, dar nici n-am beneficiat de vreun control medical plătit de CASMB. Adică 1050 de lei. Alţi bani pe care-i bag în buzunarele lui Boculeţ absolut degeaba, fără ca nicio instituţie a statului să-mi fi prestat vreun serviciu. Aşa că solicit, pe această cale, să beneficiez măcar de un blowjob pentru cei 1050 de lei pe care-i voi face cadou CASMB şi sistemului sanitar de rahat din România. Măcar atât vreau, domnule Boc, o mică morfoleală de prepuţ, dacă tot vă dau bani retroactiv şi degeaba!

PS: Dacă n-aveţi fete pricepute la sănătate, ştiu eu una la turism care ar merita bănuţii…

3 thoughts on “Vreau măcar un blowjob!”

  1. Holly cow, astia is dusi. 2 ani si ceva de neplata si mia de lei? Sa mor daca nu simt si eu nevoia sa ii dau cu capatana de ciment, hoti ce sunt. Si nu m-ar deranja, daca ai primi in schimb o tratatie decenta si fara spagi. SANATATE. Sa n-ajungi prin spitale, ca mia asta va fi o gluma fata de ce vei “decreta” :D

  2. Nu ma deranjeaza neaparat suma, e calculata la salariul minim pe economie. Magaria e ca trebuie sa platesc pe 2 ani si ceva in urma, timp in care daca am avut nevoie la doctor m-am dus la “cu plata”.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.