Skip to content

Regele a murit, ipocrizia nu

Dacă tot e duminică, mai punem un clip. De data asta despre ipocrizie, în special a presei. Se potriveşte însă şi pentru cohortele de fani apăruţi peste noapte, care-au împânzit netul cu RIP-uri şi alte lacrimi virtuale în ultimele zile, după ani buni în care uitaseră de Wacko Jacko şi muzica lui.


Citeste si...

6 thoughts on “Regele a murit, ipocrizia nu”

  1. si cate dreptate au .. asa se intampla tot timpu .. cand moare o mare vedeta toata lumea incepe s`o iubeasca .. si totusi asa de amuzant la sf :)) la faza cu copii in rai =))

  2. Cu toate ca pentru el a contat mai mult cum arata decat oameni care il apreciau pentru muzica lui, si faptul ca in ultimi ani nu a scos nimic fapt pentru care nimeni nu mai stia despre el decat din scandalurile din presa acum la moartea lui creste numarul accesarilor videoclipurilor si melodiilor, din asta rezulta ca trebuie sa mori ca lumea sa-si aminteasca de tine si cine ai fost.

  3. Asa este – o minima decenta in postari si alte lacrimogene tardive nu ar strica. Putem pastra tristetea si fara aceste artificii.

  4. Aprecieri pentru tot ce a creat, iar noi sa ne mentinem in limite normale de adulatie si scriitura.

  5. Faza de la final e geniala :) I hope there are little boys in heaven, ahaha.
    Pe jon lajoie il, e printre putinii care au reusit sa treaca de 10 milioane de vizualizari pe youtube. Ai ascultat “Everyday Normal Guy”?

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.