Skip to content

Libertatea, un cotidian irelevant, fără rost

De vină pentru constatarea din titlu e articolul ăsta, inspirat, se pare, dintr-unul de pe San Francisco Chronicle, pe care eu unul nu l-am găsit. Probabil că sursa inspiraţiei talentatului jurnalist care a produs mizeria din Libertatea a fost vreun rând dintr-un articol cu alt subiect. Cum se întâmplă de obicei în presa din România, s-a făcut din rahat bici şi s-a ajuns la concluzia că Michael a fost chiar mai slab decât Guţă, Minune şi alţi Florini Salami autohtoni, muzicieni de mare geniu.

Profit de această ocazie pentru a acorda cotidianului Libertatea premiul “Aiurea maro” cu coroniţă. Poftă bună, stimaÅ£i jurnaliÅŸti!

Edit:  Sorin Grumăzescu a găsit şi articolul din San Francisco Chronicle, se pare că n-am scormonit eu suficient de adânc. Oricum, aştept în continuare pe cineva de la Libertatea să ridice premiul (mi-e greu să-l trimit la San Francisco Chronicle). Repede, cât e cald!

5 thoughts on “Libertatea, un cotidian irelevant, fără rost”

  1. Din pacate majoritatea ziarelor sunt cam irelevante si nu merita citite..Daca e ceva important sigur auzi de undeva.. la radio de exemplu sau la tv.. sau cel mai important : pe internet

  2. Cu siguranta atat timp cat este cerut pentru deliciul imaginilor prezentate si nu pentru calitatea informatiilor incluse, el va exista ! Cand nivelul de cerere de buna informare va creste in randul cititorilor, iar ziarul va ramane in aceleasi tipare, abia atunci va dispare. Pana atunci …..il avem !

  3. Publica si ei ce se cere. Daca nu s-ar mai cere, s-ar reorienta imediat. Asta e nivelul, asta avem pe tarabe.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.