Skip to content

Dacă prostia ar durea…

… probabil că aş avea şi eu, ca fiecare, momente în care m-aş văita, dar idioţii care-mi tot trimit înştiinţări pentru plata taxei radio ar urla continuu.

Cine trece pe-aici de ceva timp (mai nimeni, mă gândesc, au cam dispărut mulţi din peisaj) ştie că am mai amintit despre repetenţii respectivi, care preţ de 4 înştiinţări au calculat taxa de fiecare dată altfel, rezultând, logic, de fiecare dată altă sumă. E, s-au gândit ei c-ar fi bine s-o mai calculeze o dată, aşa că mi-au mai trimis o hârtiuţă igienică pe care stă inscripţionată, bineînţeles, altă sumă. Total diferită de primele 4, evident.

Aşa că mai aştept, poate iscusiţii matematicieni tocmiţi de SRR să-i colecteze birurile descoperă vreo nouă formulă de calcul a suprataxei radio pentru persoane juridice.

Scurt istoric: prima, a doua, a treia, a patra.

4 thoughts on “Dacă prostia ar durea…”

  1. Da, se plateste o data pe factura de electricitate si, daca ai firma, a doua oara direct in contul SRR (asta daca esti suficient de fraier). Cat despre valoare… cea mai mare mi-a venit 1080 de lei, cea mai mica 60 de lei. Pe aceeasi perioada dar calculata de matematicieni diferiti, probabil. Si cu capul mare.

  2. wtf 1000 ron?:o si taxa asta se calculeaza pe baza de ce ? de cat timp asculti radio pe zi?:)) eu stiam ca este ceva fix dar sa ajunga la suma aia pff

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.