Skip to content

Va mai merge pliciul lui Prigoană de multe ori la Bahmu?

Dintotdeauna m-am ofticat când am văzut sondaje de genul ăsta prin ziare. Nu pentru că ar fi întrebările stupide sau pentru că ţara ar arde şi babele tabloide s-ar pieptăna, nu. Ci pentru că mi-aş fi dorit să fiu şi eu întrebat pe strada de vreun reporter aşa ceva. Ce poate fi mai antrenant decât să răspunzi la întrebarea asta? Ce altă temă te-ar putea face să crezi că eşti implicat până la gât în societatea românească, decât una legată de Bahmu şi Prigoană?

prigoana-bahmu-libertatea

Niciodată nu m-a oprit, frate, vreun reporter pe stradă, să-mi pună şi mie o întrebare de-asta genială, să trezească simţul civic în mine. Noroc cu online-ul ăsta, că poţi să preiei fără probleme un subiect, să-l dezvolţi pe blog şi să te simţi băgat în seamă. Cu link către sondaj, ca să fie treaba treabă.

Deci, ca să încep academic răspunsul la întrebarea asta mobilizatoare care nu mi-a fost pusă, Prigoană se va tooot căsători cu Bahmu, între două reprize de pliciuială la popou, atâta timp cât vor exista publicaţii care să dezbată subiectul. Adică la infinit, mă gândesc, fiind cunoscut apetitul românilor pentru mondenităţi şi vedete de carton.

Cum ziceam, noroc cu online-ul, aşa vor reuşi să supravieţuiască şi fiţuicile astea de-mondenităţi-întrebătoare, mult timp după ce vor dispărea de pe tarabe în forma lor consumatoare de hârtie.

2 thoughts on “Va mai merge pliciul lui Prigoană de multe ori la Bahmu?”

  1. Cred ca e la misto toata treaba asta cu certatul…ei nu s-au certat niciodata doar asa la misto :))

    Ultima însemnare a lui jocuri: Ben 10

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.