Skip to content

Minimum life, maximum ţeapă

Toată lumea ştie că produsele oferite la preţuri senzaţionale prin hypermarketuri au oarece hibe – ori te ţin 2 zile după care dau colţul definitiv şi irevocabil, ori sunt expirate de ceva vreme dar au etichetele coafate, ori sunt de calitate inferioară şi celei mai inferioare calităţi pe care-ai întâlnit-o vreodată.

Cu toate astea, eu unul mai cad din când în când în plasa comercianţilor şi pun botul la ofertele lor nemaivăzute şi nemaîntâlnite. Ca aseară, de exemplu, când mi-am zis că nu sărăcesc cu 8 lei şi mi-am luat din Real Berceni nişte baterii AA şi AAA, oferite laolaltă cu toate ciurucurile la promoţia aia demnă de OTV “orice produs la 3,99 lei”. Made in Germany, valabilitate până-n iunie 2011, am zis că m-or ţine 2-3 zile măcar, dacă rămân în pană cu acumulatorii de la camera foto, să zicem.

Ei bine, clarvăzător şi prezicător de acumulatori descărcaţi ce mi-s, am avut aşteptata pană de curent la camera foto chiar aseară, când mă pregăteam să urmez cursurile de fotografie nocturnă predate de mine însumi după nişte tutoriale vevevistice. M-am minunat de inspiraţia avută mai devreme, aia când am luat minunatele baterii de la Real, şi am pus la treaba 4 bucăţi din minunatele seturi de câte 8 achiziţionate. Şi m-am pus pe butonat camera foto, fericit nevoie mare că fusesem cu 5 minute mai deştept şi pusesem botul la oferta iReală made in Germany.

Bineînţeles, am fost fericit în jur 30 de minute, cât au ţinut minunatele baterii “maximum life” de 3,99 lei setul. Record absolut înregistrat de consumatorul de baterii din mine, până şi vestitele chinezării 777 de pe vremuri aveau viaţă mai lungă.

Aşa că am zis să le fac de râs şi le-am tras în poză, poate le recunoaşte cineva la Real în marea de ciurucuri de 3,99 şi, spre deosebire de amatorul de chilipiruri din mine, le ocoleşte cu graţie în loc să le ia acasă. Nu de alta dar sunt convins că timpul pierdut la coadă la casă ca să le plătească va depăşi lejer durata lor de viaţă.

maximum-life


Citeste si...

4 thoughts on “Minimum life, maximum ţeapă”

  1. Da le poti cadou unui “prieten”la care tii! Ca sa se distreze si el! :D

    Ultima însemnare a lui artistu: SI MIE IMI PASA DE SPORT! Insa degeaba…

  2. Eu nu-mi inchipui ce baterii folosesti tu de obicei, ori ce camera ai, da’ de exemplu Cannon-ul meu suge un set de 4 ni-mh cam in 30-40 de minute, mai ales daca filmeaza, ori blitzuie.

  3. N-am folosit blitz, n-am filmat. Pe jucaria mea pt. amatori (Fujifilm S5800) tin mult mai mult bateriile. Mai ales daca-s de-astea “maximum life”.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.