• Kodak Zi6 se anunţă un partener de nădejde pentru foarte apropiata călătorie aiurea în care sunt pregătit să mă aventurez cu arme, bagaje, nevastă şi maşină zgâriată (urez celui care mi-a făcut bucuria asta chiar înainte de concediu multă mu… sănătate, că-s calm şi bucuros că plec). Promit un mini review total aiurea plus ceva filmuleţe cu unguroaice smoking hot la întoarcere.
  • Pentru că mă tot întrebam cam câţi vizitatori au spamucioşii blogosferei datorită invenţiei numite mass message (de pe Yahoo! messenger), am creat la repezeală un sait (mai degrabă o pagină) şi am spamucit olecuţă cu adresa respectivă aşa, de test. Succesurile se văd mai jos (spamuceala a fost numai în prima zi, a doua zi au venit întârziaţii, probabil). Destui vizitatori, zic eu, având în vedere că am o listă de contacte foarte restrânsă. Ehe, dacă acceptam toate cererile venite numai de când am publicat ID-ul pe blog, acu’ eram mai ceva ca Drogatu. Luam centura neagră la RoSpamFest fără probleme.

succesuri

  • Am tras cu ochiul la L3ST pe blog şi, pentru că mi-a plăcut treaba cu reducerea la PC Garage pentru comenzile celor care au curaj să dea click pe un link de afiliat, am trântit şi eu un banneraş în sidebar – ăla cu “îţi dau reducere 1% la PC Garage”. Dacă interesează pe cineva reducerea respectivă poate clickui aici şi pe pătrăţelul ăla colorat fără probleme, nu muşcă.
  • Acestea fiind zise, părăsesc bârlogul aiurea pentru câteva zile pe acordurile şlagărului săptămânii (ce moculescian sună “tune of the week” tradus aproximativ în limba noastră strămoşească) de la A State of Trance din 21 mai 2009. Vă urez tradiţionalele chestii romglezo-latine peace, don’t drink and drive, may the force be with you, carpe diem şi alte alea.

Alex M.O.R.P.H. feat. Ana Criado – Sunset Boulevard


Citeste si...


@aiurea

Comentator foarte renumit pe scara lui de blog. Comentrollează orice, oricând şi fără să i-o ceară nimeni.

6 Comments

Sensio · 25 Mai, 2009 at 11:37

400 vizite si cate contacte ai in messenger sa estimam un CTR…

raluxa · 26 Mai, 2009 at 05:03

Vacanta placuta si te asteptam cu poze! (da’ baga si unguri nu numai unguroaice :P)

Ultima însemnare a lui raluxa: Păi vezi…

artistu · 28 Mai, 2009 at 12:47

Vacanta placuta! Si cand te intorci da-i Raluxai pe mail ungurii. Pe blg baga unguroaice! :D

Ultima însemnare a lui artistu: Da mama cu chimicala’n mine!

claus · 28 Mai, 2009 at 22:37

Cred ca nu mai am timp de ei/ele, am doar cateva ore la dispozitie pt. ditai Budapesta. Bine ca am prins macar vreo 2 austriece la plaja, in parc :D

Produse bio · 29 Mai, 2009 at 20:37

Succes, drum bun, cale batut, etc. Stii tu restul, cel mai important: adune poze :d

Ultima însemnare a lui Produse bio: Ketchup Verival Bio – 500gr – 16,49 ron

claus · 1 Iunie, 2009 at 15:20

Poze, filmulete, imagini intiparite pe retina… avem, avem! :P

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail