Skip to content

Un lucru…

… pe care mi-aÅŸ dori să-l înÅ£eleagă mult mai mulÅ£i români decât o fac acum: NU e obligatoriu să comentezi, pe blog sau aiurea, absolut orice eveniment. Dacă nu te interesează frământările din Moldova ÅŸi nu poÅ£i produce despre ele decât injurii ÅŸi păreri infantile, zic eu că e mai bine să rămâi la domeniile tale de interes, despre care scrii mult mai bine.

Desigur, nu-s decât un amărât care are un blog anonim, fără jdemii de unici ÅŸi sute de comentatori, ce ÅŸtiu eu…

8 thoughts on “Un lucru…”

 1. Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam, reamintim bloggerilor din capitala ca:

  Pe 30 mai sărbătorim Ziua Bloggerilor Bucureşteni (ZBB). Vor avea loc concerte, video-proiecţii, târguri de blogging, expoziţii, vânzări de produse ale bloggerilor, petreceri etc. Informaţii şi înscrieri pe ZBB-2009.RO. Bloggerii care doresc sa se implice in organizarea evenimentului sau vor să iniţieze concursuri cu premii, să ne trimită mesaje la valecano @ yahoo.com
  Atentie! Bloggerii care se inscriu la festival vor primi saptamanal invitatii gratuite ( de doua persoane ) la Eurocinema. Amanunte gasiti la pagina cu noutati de pe site.
  Va rugam postati bannerul ZBB pe blogul vostru si trimiteti mai departe mesajul sa circule pe blogosfera.
  Multumim mult!

 2. Pai na.. trebuia sa mai zic ceva. De obicei nu las comentarii de astea ultra scurte dar de data asta nu am mai avut nimic de adaugat. :-P

  Ultima însemnare a lui Florin Puscas: Invitaţie la film

 3. Hai că de data asta am făcut un gest umanitaro-bloggeristic şi am scos comentariul din spam. O întrebare aş avea: dacă vin la ZBB veniţi şi voi la NBB?

 4. Stiu la ce referi. Scopul unora e doar sa ia la misto miscarile de sustinere pentru Moldova. Cred ca asistam la istorie in ceea ce priveste Twitter si sper ca miscarea din md sa aiba un final fericit.

 5. Neah, nu înţelegem noi cum stă treaba. Sunt mult mai importante războaiele din online-ul românesc şi spamul decât ce se-ntâmplă peste Prut.
  Plus că trendul “Gică Contra” prinde bine acolo, la vârf. Nu poÅ£i să fii de acord cu prostimea, dă prost la CV-ul ăla de bad guy pe care Å£i l-ai confecÅ£ionat asudând din greu pe tastatura laptopului..

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.