Skip to content

Trăim în România

Pentru că mi-au plăcut dintotdeauna numele de domenii care sunt completate de extensie şi mai ales pentru că name.com are o ofertă de 3,99$/an pentru domeniile .in, azi mi-am stresat un pic neuronul (vreo 5 secunde) şi am avut ideea genială de a înregistra un domeniu de mare excepţie: traim.in. Pe care a răsărit, în mai puţin de jumătate de oră de la înregistrarea domeniului (deh, nu e .ro, la alea aştepţi cu zilele), un blog nou, care se vrea ceva mai curat, mai uscat şi mai serios decât ăsta: Trăim în România.

Trebuie să recunoaşteţi că atât adresa blogului cât şi url-urile articolelor sunt foarte interesante, ca să nu zic geniale. Cum ar fi cel al primului articol, de exemplu, adică traim.in/romania/tara-in-care-hotii-sunt-parte-vatamata. Are sens, nu? Da, plus că mai e şi 100% adevărat pe deasupra.

Acu’, nu pot să zic că blogul ăla va prezenta mare interes pentru careva, dar pentru domeniul ăla genial cred că merită să daÅ£i un ochi ÅŸi pe-acolo, măcar săptămânal (că prea des n-o să scriu, oricum). Mai mult decât atât, invit pe oricine are ceva de spus referitor la traiul din România (de bine ÅŸi mai ales de rău) să facă parte din echipa care va scrie acolo. Ocazional, nu în fiecare zi, ÅŸi gratis, că nu punem reclame în primii 25 de ani. Da, ÅŸtiu, asta e partea care vă face să închideÅ£i tab-ul în care citiÅ£i articolul ăsta ÅŸi să treceÅ£i la lucruri mai serioase. TotuÅŸi, dacă mă înÅŸel cumva, aÅŸtept mail cam de la oricine. Singura condiÅ£ie ar fi să scrie în limba română.

Şi să nu-mi spuneţi că i-am furat expresia lui Mircea Badea. Nu de alta dar e doar pe jumătate adevărat :-)

PS: Dacă are cineva vreo altă idee de blog pe care ar vrea să se exprime, cum ar fi traim.in/canada, traim.in/europa, traim.in/bezna, traim.in/tomberon, traim.in/tara-lui-aiurea etc., s-o exprime şi discutăm.

4 thoughts on “Trăim în România”

  1. traim.in/mizerie mai bine, pt. politicieni. Deşi i-ar durea fix în cur că-i mai înjură cineva, la câtă nesimţire au.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.