Skip to content

… the land of choice

The land of bad choices” cred că era mult mai potrivit ca slogan. Pentru că avem prostul obicei de a alege, o dată la 4 sau 5 ani, numai personaje ciudate, care ne promit marea cu sarea în campanii, la TV sau pe afişele care urâţesc şi murdăresc mai rău oraşul, după care uită complet toate promisiunile şi-şi văd liniştiţi de cosmetizarea imaginii pentru accederea la o funcţie superioară, ceva mai aproape de ciolan.

Turismul din România e  vai de mama lui, în timp ce preţurile cresc de la an la an. O cameră la un hotel de 3 stele mizer, care anul trecut costa 155 lei/noapte, acum costă 215 lei. Cu toată criza care  ne ameninţă pe toţi cu falimentul, există imbecili care ţin cu dinţii de preţuri sau chiar le măresc.

Avem însă slogan turistic, imn de 10.000 de euro, ministru cu aspect de centuristă, lumină de Paşte venită tocmai de la Ierusalim, slujbă de Înviere la malul mării. Ce mai, le avem pe toate, numai condiţii de cazare decente nu. Adică exact ce ne lipseşte pentru a fi cu adevărat “the land of choice”. Nu prea ai ce alegere să faci, peste tot te loveşti de aceeaşi mizerie şi de aceleaşi preţuri exagerate.

Trăim în România, the land of choice. And our choice is to leave this country as soon as we can.


Citeste si...


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.