Skip to content

Scrisoare deschisă la culoare*

  • by

Stimate domnule ministru Flocea**,

habar n-am din ce văgăună, şanţ, ghenă de gunoi sau tomberon mai mult sau mai puţin ecologic v-a scos domnul Poc** (mă scuzaţi, de fapt domnul Băşecsu**, că nenea Poc** e doar de faţadă), dar vă doresc să intraţi la loc acolo (de unde aţi ieşit la naştere, zic) şi să ieşiţi când v-oi mai chema eu. Sau ceilalţi proprietari de mici şi minuscule firme, care sunt convins că vă urează toate cele bune pentru declaraţia din titlul ăsta şi mai ales pentru noile biruri pe care le puneţi în cârca noastră, a ălora de vă plătesc salariile, secretarele sub-birou-felaţioniste şi maşinile ministeriale de fiţe.

În încheiere, vă rog să-mi permiteţi să vă anunţ în mod solemn că vă voi urma sfatul – adică, nefiind în stare să înţeleg de ce trebuie să vă plătesc încă vreo 500 de euro pe an numai ca să-mi daţi voie să mă numesc patron, voi închide firma pe care facturez în momentul ăsta trei lulele/trei surcele şi voi băga toţi eventualii bănuţi rezultaţi din chestii care s-ar putea numi afaceri în buzunar. Să vă văd ce impozit forfetar îmi mai luaţi în situaţia asta!

De fapt, cam ştiu ce-o să luaţi de la toţi cei care sunt nemulţumiţi de deciziile de rahat ale guvernului ăstuia struţocămilic: PULA***.

* sunt cam deranjat la stomac când mă gândesc la ministrul Flocea**, de-aia e deschisă la culoare

** orice asemănare de nume cu persoane publice din România este voit întâmplătoare

*** moneda folosită în Botswana


Citeste si...


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail