Skip to content

Mai nimic, o poză şi un plugin

  • by

Ceva mai devreme scrisesem o aiureală destul de lungă, plină de nerv(i), deosebit de interesantă şi pe alocuri genială (din moment ce n-o vede nimeni pot spune orice, nu?), numai că nenea blogu’ s-a găsit să pice exact când degetul meu arătător a apăsat vârtos butonul din stânga al mausului, care la rândul lui a apăsat la fel de îmbăţoşat butonul “publish” din minunăţia de panou de control (aşa a tradus lumea) al genialităţii de CMS numite WordPress. Între timp am fost prin oraş, m-am mai calmat (deşi traficul e infernal în zona Big Berceni) şi tot ce a rămas din superbitatea de articol de mai devreme e… cam nimic.

Aşa că o să fac ce se face în general când n-ai chef să scrii ceva interesant: o să pun o poză cu un pisoi simpatic, că de clipuri m-am mai lecuit de când m-am hotărât să le strâng pe-alea care-mi atrag atenţia într-o colecţie de mare angajament, pe alt blog.

Ah… şi dacă se întreabă cineva ce rost are postul ăsta care nu spune absolut nimic, am şi un răspuns pregătit: testez noul plugin pentru WordPress care trimite posturile pe Twitter folosind minunăţiile de linkuri scurte marca sp2.ro :-)


Citeste si...


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail