Skip to content

Mai nimic, o poză şi un plugin

Ceva mai devreme scrisesem o aiureală destul de lungă, plină de nerv(i), deosebit de interesantă ÅŸi pe alocuri genială (din moment ce n-o vede nimeni pot spune orice, nu?), numai că nenea blogu’ s-a găsit să pice exact când degetul meu arătător a apăsat vârtos butonul din stânga al mausului, care la rândul lui a apăsat la fel de îmbăţoÅŸat butonul “publish” din minunăţia de panou de control (aÅŸa a tradus lumea) al genialităţii de CMS numite WordPress. ÃŽntre timp am fost prin oraÅŸ, m-am mai calmat (deÅŸi traficul e infernal în zona Big Berceni) ÅŸi tot ce a rămas din superbitatea de articol de mai devreme e… cam nimic.

Aşa că o să fac ce se face în general când n-ai chef să scrii ceva interesant: o să pun o poză cu un pisoi simpatic, că de clipuri m-am mai lecuit de când m-am hotărât să le strâng pe-alea care-mi atrag atenţia într-o colecţie de mare angajament, pe alt blog.

Ah… ÅŸi dacă se întreabă cineva ce rost are postul ăsta care nu spune absolut nimic, am ÅŸi un răspuns pregătit: testez noul plugin pentru WordPress care trimite posturile pe Twitter folosind minunăţiile de linkuri scurte marca sp2.ro :-)

2 thoughts on “Mai nimic, o poză ÅŸi un plugin”

  1. Nu mi-a dat bre, nici n-a auzit eCostin de mine :( Poate după articolul care e pe vine acum să devin şi eu celebru, măcar ca spammer :D

    Să PaÅŸti fericit ÅŸi matale, numa’ bine!

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.