Skip to content

Locuri de vizitat

Caut locuri de vizitat pentru weekendurile însorite pe care nu vreau să le mai petrec în casă, scotocind netul după chestii interesante. Locuri mai deosebite, zic, nu Mănăstirea Cernica sau altele asemenea, care deja sunt ştiute de toată lumea. Şi la care se poate ajunge pierzând o zi, maxim două, cu retur la Bucale cu tot.

Deocamdată am găsit o chestie care sună oarecum interesant – Muzeul Chihlimbarului din localitatea Colţi, aflată la 70 de kilometri de Buzău. Cică au ăia pe-acolo nişte obiecte de podoabă din chihlimbar taman bune de văzut cu nevasta, ca să nu mai scapi de gura ei până nu-i iei ceva asemănător. Cică un talisman de chihlimbar aduce spor casei, aşa că e bine să-i iei, poate dă norocul peste tine şi câştigi la loterie. După care ajungi la OTV, ca Ogică, şi devii VIP de VIP şi subiect de presă.

Alte idei (eventual mai bune)? Că mă furnică tălpile încă de luni, zău.

4 thoughts on “Locuri de vizitat”

  1. La Muzeul Chihlimbarului sunt bijuterii ca la piata Obor, drumul este la un moment dat foarte prost, drum forestier, unde trec multe masini care care lemne… drumurile varza!! Iar la muzeu iti poti imagina ca nu am gasit ce sa imi cumpar, numai kiciuri…pacat. In Buzau in schimb poti vizita Vulcanii Noroiosi, Tabara de scluptura de la Magura, Focurile Vii( un loc unde ies din pamant niste flacari care nu se sting niciodata) sunt multe locuri de vazut in Buzau, minunatie de locuri, se ajunge repede din Bucuresti. Poate prinzi si serbarile orasului cu carnati de plescoi, munti de sare… o gramada de locuri..astea fiind doar cateva.
    As putea sa ma mai spun trasee aproape de Buc…dar la muzeul ala… va rupeti masina ca sa vedeti .. niste rasini uscate, caci asta este chihlimarul. Nu gasesti absolut nimic autentic de cumparat….doar peisaje mirifice…
    Calatorii placute!

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.