Skip to content

Domeniu de vânzare

Nu e cine ştie ce dar sună oarecum interesant, zic eu, s-a indexat un picuţ prin Google, nu s-a făcut spam de pe el, are ţâţe mari şi ajunge devreme acasă. Domeniul e chiar ăsta – aiurea.eu – şi cred că a venit momentul să se ocupe cineva mai bine de el, eu nu mai am timp/chef.

Nu intenţionez să mă îmbogăţesc (n-am din ce, nu de alta) dar vreau să-mi scot măcar banii investiţi în el, adică vreo 40 de euro. Domeniul e plătit până în aprilie 2011 iar la transfer, contra sumei de 9 euro (plătită la registrar, nu la mine), se prelungeşte durata cu încă un an. Adică 2012, când oricum ne ducem dracului toţi, conform prezicătorilor de renume otevistic, aşa că mai mult nici nu vă trebuie.

Ofertele pot curge la adresa de mail din pagina de contact sau mai jos, în comentarii. Blogul nu este inclus, pe-ăsta îl păstrez la ciorap (adică pe localhost) pentru eternitate. OK, eventual dau pozele cu ţâţe drept bonus.


Citeste si...

Tags:

4 thoughts on “Domeniu de vânzare”

  1. Se pare că anul trecut am avut o idee ceva mai bună, acum văd că nu m-a crezut nimeni.
    Da, a fost o încercare (nereuşită) de păcăleală, dar aştept în continuare oferte (deşi sunt convins că nu interesează pe nimeni domeniul) :-)

    @Torrent: contentul ţi-l dau dacă mai pui 1 cent peste ăia 40 de euro. Vorb-aia, dai un cent pentru content!

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.