Skip to content

Procente şi vechituri

Aproape 47% dintre internauţii care au aterizat în ultima lună pe blogul ăsta folosesc Internet Explorer. Dintre ei, 56% combat în continuare pe câmpul de luptă al internetosferei cu Internet Explorer 6. Şi văd asta, printre altele, pentru că tataie IE 6 e bătrân şi nu ştie chestii-socoteli la nivelul anului 2009.

Acu’ eu ce să fac, să caut altă temă sau să dau din umeri, s-o las aşa şi să-mi văd de treabă?! Că pe utilizatorii de IE 6 nu-i poate convinge nimeni să treacă la un browser mai nou. Cred c-o să-l caute pe saituri de vechituri şi după ce dispare de pe piaţă Windows XP…

8 thoughts on “Procente şi vechituri”

 1. Nu poti avea pretentia sa fie toti la nivelul anului 2009, dar macar cu 4-5 ani in urma ar fi nevoie, iar ei sunt cam la ’95 :))

  Ultima însemnare a lui Sandossu: Si tu esti partas la criza financiara!

 2. P.S pluginul tau care preia ultimul post nu merge foarte bine. Vad ca a preluat un post scris acum vreo 2 luni. Am mai scris 30 dupa el,cred.

  Ultima însemnare a lui Sandossu: Si tu esti partas la criza financiara!

 3. In Opera 9.64 (ultima versiune) arata ceva mai frumos -> http://img291.imageshack.us/img291/2772/aiurea.jpg – asta cu plugins disabled / javascript disabled / iframes disabled etc. Nu tot ce e nou e si bun. Arata-mi o implementare de flash care sa aiba jumate din CPU usage cat are cel de la Adobe si poate o sa-l las enabled.
  Blogu` lu` Sandossu imi place mai mult – e cel mai compatibil cu browserele din toate timpurile indiferent de setari -> http://img291.imageshack.us/img291/7036/indexof.jpg – mai bine ai baga direct link-uri de ftp in feed.

 4. Probabil IE 6 este cel mai bun produs M$ :d si din cauza asta este inca folosit atat de mult!

  Ultima însemnare a lui ODWGOOG: The WunderKid – brand of Google?!

 5. Macar in Opera e intreg, nu se vad bucati din sidebar si alea in subsol. Cu flash-ul am avut si eu probleme, prajeam oua pe laptop intr-un timp (motiv pentru care mi-am reparat batranul desktop, deci tot raul spre bine).

  E o idee si cu designul uber-super-mega simplist al lui Sandossu, cred ca activez default tema pentru mobil – arata cam la fel :))

 6. IE 4 e mult mai bun; daca-mi aduc bine aminte, in ala nu se vedea chiar nimic, ceea ce e un lucru bun – de ce-ar vrea cineva sa vada aiurelile publicate aici? :)

  Deci, stimati utilizatori de Internet Explorer 6, va recomand versiunea 4!

 7. Erau unii care restrictionasera accesul la site doar celor diferiti de ie6.
  Renunti la trafic important, dar castigi calitate.
  Si totusi calitatea vinde? sau aia de pe ie6 care habar nu au si dau click pe reclame.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.