Skip to content

Mesaj important pentru bloggerii din Capitală!

Pe 30 mai sărbătorim Noaptea Bloggerilor Bucureşteni (NBB). Vor avea loc emoticoncerte, proiecţii ale video blog review-urilor făcute de Drogatu, târguri de link şi banner exchange, expoziţii de fotografie artistică, nud şi chiar pornografică, vânzari de produse expirate ale bloggerilor (ce n-ai da să muşti din ciocolata începută de Blogfather acum un an şi uitată prin frigider, nu?), petreceri gen RoGlobFest, cu stand-up tragedy despre labă şi băşini în deschidere etc.
Informaţii şi înscrieri pe sp2.ro/nebebe sau sp2.ro/zebebe.
Trimiteţi mai departe mesajul să circule în blogosferă, RATB şi personalul de Vadu Lat. Mulţumim!

Pentru nenea “Organizator  ZBB”: regrete eterne dar cred că ai supărat zeii blogosferei, mesajul matale zace în spam şi mi-e ruşine să-l scot de-acolo. Da’ poţi veni şi tu la NBB fără niciun fel de problemă. We have cookies! :-)

8 thoughts on “Mesaj important pentru bloggerii din Capitală!”

  1. Si cand te gamndesti ca daca stia sa se feresca de “publicitate” prin SPAM era foarte posibil ca actiunea lor sa nu cada in derizoriu. Insa poate pana ala data cand va incepe, se vor gasi niste oameni de bine care sa ii “spele” in pic iamginea si sa creeze din eveniment o chestie de incredere! ;)

    Ultima însemnare a lui artistu: O minune interesanta… SLANIC PRAHOVA!

  2. Cred că greşeala cea mai mare a lui şi a oricărui “necunoscut” care încearcă să organizeze cumetrii de-astea e că nu realizează un lucru: dacă n-ai “nume” în blegosfeclă, nu te bagă nici dracu-n seamă.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.