Skip to content

Cuvântul care-mi dă fiori

Există un cuvânt care de la un timp îmi dă fiori. Reci, pe şira spinării. Cuvântul e CANCER şi poate o să povestesc la un moment dat şi de ce-mi dă fiorii ăştia. Azi o să fac însă altceva: o să dau un link către o poveste, o să-mi accesez contul de PayPal ca să donez o mică sumă, după care o să vă rog pe toţi cei care treceţi pe-aici să faceţi la fel. Dacă urmăriţi link-ul găsiţi toate informaţiile necesare, numai voinţă să fie. Şi suflet.

Poate aiurea.eu nu e chiar locul ideal pentru asemenea poveşti dar în mod cert să mori de cancer la 37 de ani e total aiurea. Facem cumva să nu se întâmple asta?

via Marius Sescu


Citeste si...

Tags:

6 thoughts on “Cuvântul care-mi dă fiori”

  1. Stii ce? Eu nu dau doi lei pe astia care scriu pe blog ca “donati!” “eu am donat!” am impresia ca nu fac nimic. Daca tu ai da bravo! dar 99% dintre cei ce scriu sau promoveaza campanii din astea nu fac nimic in afara de a le promova… culmea e ca nu ajunge la nimeni! oamenii cu bani nu iti citesc tie blogul!

  2. Nici n-am pretenţia că intră multă lume pe-aici şi în niciun caz cu bani. E de ajuns însă să doneze 1000 de oameni câte 15 euro şi se strâng banii. 2 care-au trecut pe-aici, 20 prin altă parte, 100 pe la vreun A-list blogger…

    Decât să stăm şi s-o întoarcem pe toate părţile gândindu-ne că oricum nu rezolvăm nimic, mai bine scriem 3 rânduri şi donăm banii de ţigări pe câteva zile, nu crezi?

  3. Initiativa conteaza mult. Nu inseamna ca el poate strange atatia bani dar macar a facut o fapta buna. Felicitari pentru gest!

  4. Stiu cum e sa ai pe cineva in familie cu asemenea boala. sora mea s-a luptat si l-a invins. sunt alaturi de familie in rugaciuni.

  5. Nu e vorba de vreo iniţiativă de-a mea, am citit despre cazul respectiv pe alte bloguri şi m-a impresionat. Merci pentru susţinere, oricum.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.