Skip to content

Am fost misogin

Am fost misogin, recunosc. Pentru că-s sătul de inaptele din trafic, de proastele de la TV, de piÅ£ipoancele de prin mall-uri. De tute, în general. Asta până când am avut nefericita ocazie de a cunoaÅŸte câteva bolnave de cancer. Ovarian, de col uterin, de endometru, toate specifice sexului feminin. Până când am privit în ochi o femeie de 40 de ani care credea că s-a vindecat, pentru că soÅ£ul ei n-a avut puterea să-i spună că nu s-a mai putut face nimic. Zâmbea, povestea oricui o asculta ce noroc a avut ea că a nimerit la un chirurg aÅŸa de priceput…

Are cineva idee câte femei mor anual de cancer ovarian, un cancer pervers şi ascuns, care e descoperit de cele mai multe ori când e deja prea târziu? Când catalogăm femeile drept pizde şi susţinem cu mândrie de latin lover că asta e tot ce ne interesează la ele, ne gândim vreun pic la necazurile pe care le poate provoca aparatul genital pe care noi îl reducem doar la gaura producătoare de plăceri semeţului nostru organ?

Am cunoscut acum vreo 2 ani o femeie simplă, de la Å£ară, care fusese atât de ciopârÅ£ită din cauza bolii încât nici vaginul nu-l mai avea întreg. Cu toate astea, machomenu’ de Bărăgan pe care-l avea în bătătură Å£inea morÅ£is să-ÅŸi obÅ£ină partida de sex aproape în fiecare seară, după sesiunea de muncă la câmp ÅŸi prelungirile stropite din belÅŸug cu Å£uică sau alte spirtoase din pufoaică la bufetul din sat. ÃŽnÅ£elegea fiorosul că femeia aia nu mai avea nici jumătate din vagin ÅŸi că sângerările de după nu erau în regulă? Nu,  probabil că se bucura când femeia urla din răsputeri, mintea lui aburită de alcool se gândea (!) că urlă de plăcere.

Am fost misogin, recunosc. Sper că m-am vindecat.

2 thoughts on “Am fost misogin”

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.