Skip to content

Martie 2009

La Real Vitan nimic nu e ce pare a fi

Mă rog, vânzătoarele parcă totuÅŸi arată a proaste neatente, adică exact aÅŸa cum sunt. Produsele în schimb… comanzi piept de pui ÅŸi plăteÅŸti pizza vegetariană, pe care o asezonezi cu un burger vegetal care arată exact ca  niÅŸte cartofi la  cuptor (normal, doar aia ÅŸi găseÅŸti de fapt în farfurie).… Read More »La Real Vitan nimic nu e ce pare a fi

A trecut un an

De când m-am lăsat de fumat. Un an în care n-am cedat tentaÅ£iei decât câteva zile, într-o perioadă în care credeam că inhalarea fumului îmi va rezolva problemele (sau măcar mă va ajuta să le uit). Eh, 5-6 Å£igări cât am fumat atunci nici nu se simt, aÅŸa că trec… Read More »A trecut un an

Măi baiatule…

… răspunsul la întrebarea ta e simplu: probabil din acelaÅŸi motiv pentru care te dai tu drept Mircea Badea ÅŸi comentezi pe bloguri – ca să mă aflu-n treabă. Acum eÅŸti liber, du-te ÅŸi clonează alt blog de vedetă, mai sunt destule subdomenii sugestive libere pe blogspot.

Mesaj important pentru bloggerii din Capitală!

Pe 30 mai sărbătorim Noaptea Bloggerilor BucureÅŸteni (NBB). Vor avea loc emoticoncerte, proiecÅ£ii ale video blog review-urilor făcute de Drogatu, târguri de link ÅŸi banner exchange, expoziÅ£ii de fotografie artistică, nud ÅŸi chiar pornografică, vânzari de produse expirate ale bloggerilor (ce n-ai da să muÅŸti din ciocolata începută de Blogfather… Read More »Mesaj important pentru bloggerii din Capitală!

Too good to be true (in Romania)

Un  gest frumos făcut de un rapidist nu poate decât să mă bucure, dat fiind faptul că în foarte puÅ£inul timp pe care-l mai aloc urmăririi campionatului intern sunt suporter al echipei giuleÅŸtene. Având în vedere că trăim totuÅŸi în România, nu mă pot abÅ£ine să nu-mi pun o întrebare:… Read More »Too good to be true (in Romania)


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.