Skip to content

Cum poţi să mori cu zile în România

AÅŸteptând 3 săptămâni rezultatul unei analize, în spitalul în care Å£i s-au prelevat probele, în condiÅ£iile în care în alte spitale rezultatul ăla iese în 2-3 zile. Nu aÅŸtepÅ£i pentru că eÅŸti prost ÅŸi alegi tu coada cea mai lungă, ci pentru că dobitocul care te tratează habar n-are că în altă parte se poate obÅ£ine rezultatul mult mai repede. Åži după ce află dobitocul apare dobitoaca, monstru cu chip de om ÅŸi titlu pompos de “doctor” în faÅ£a numelui de pe ecuson, care nu vrea cu niciun chip să-Å£i trimită proba acolo unde se poate prelucra mai repede. Din prostie, din orgoliu, de frică… numai ea ÅŸtie.

Bineînţeles, dacă insişti suficient, dacă intri pe geam după ce idioţii te-au dat afară pe uşă, reuşeşti, într-un final, să muţi proba la laboratorul mai dotat. Totul e să nu fie deja prea târziu.

Trăiesc în România de prea multă vreme şi mi-e scârbă de toţi şi de toate. Mai ales de gigeii care ne îndeamnă, din 4 în 4 ani, să votăm schimbarea. Schimbarea cui? A patului cu sicriul? Nu e nevoie s-o votăm, au grijă medicii din România ca ea să se producă înainte de termen.

3 thoughts on “Cum poÅ£i să mori cu zile în România”

  1. Apropor la subiectu asta, ceva de genu mi s-a intamplat mie doar ca din fericire sunt inca in viata, in noiembrie anu trecut am avut niste probleme la inima, si am fost la spital pentru analize… deci nu va spun ca a trebuit sa ma duc la 4 spitale diferite ca sa pun cap la cap deciziile doctorilor care de la spital la altu nu se potriveau….ceva de groaza in Romania…e tris..dar asta e

  2. Sunt din ce in ce mai multe stiri la televizor pe tema asta si nimeni nu reactioneaza cum trebuie:(, nimeni care ar putea…statul de exemplu. Nu avem bani pentru sanatate si ne multumim cu personal de calitatea salariului pe care o primesc.

  3. Nu ştiu cât e vorba de calitatea lor ca personal medical şi cât ca oameni. Avem şi medici foarte buni dar ZERO ca oameni, cu nişte caractere infecte (ca dobitoaca de care ziceam mai sus, de exemplu). Din păcate.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.