Skip to content

Instalare plugin – WordPress 2.7

De când cu WordPress 2.7 mă tot întreb de ce pe hosturile româneÅŸti nu merge să instalezi (sau să upgradezi) pluginurile (sau chiar WordPress-ul) la fel de simplu ca la HostGator, de exemplu. Simplu adică exact cum se vede în filmuleÅ£ul de mai jos: fără să ceară date de logare prin FTP, dai doar un click pe “install now” ÅŸi operaÅ£iunea se face automat în 1-2 secunde.

Merge pe vreun host românesc la fel de simplu ÅŸi rapid? Eu am încercat pe 2 pân-acum – la primul se făcea că lucrează ceva timp, cam ca Mircea Dinescu în decembrie ’89, după care dădea eroare; la al doilea văd că merge, după ce iniÅ£ial suferea de aceeaÅŸi boală. Bine, între timp s-a întâmplat un schimb de mailuri cu suportul tehnic, nu merge aÅŸa, din senin. Treaba e că tot cere datele de logare prin FTP, chestie care poate deveni enervantă dacă repeÅ£i operaÅ£iunea de prea multe ori.

La voi cum e?

15 thoughts on “Instalare plugin – WordPress 2.7”

 1. la mine treaba e simpla. Am hostul pe un server din US. Merge ca uns orice upgrade. Cat priveste upgarde-ul de wp, am instalat WordPress Automatic Upgrade – un plugin care isi face treaba foarte bine.

  Ultima însemnare a lui Un roman in Canada: Craciun de exceptie si Un Nou An spectaculos!

 2. Eu inca n-am facut upgrade-ul la 2.7. In principiu nici nu-s asa ahtiat dupa upgrade-uri. Zic unii ca is bune la securitate dar acu intre noi fie vorba, n-avem noi asa bloguri sa nu poata dormi noaptea heckerii gandindu-se la ele.

  Ultima însemnare a lui Un roman in Canada: Romanii din cartile canadiene

 3. Majoritatea hostingului românesc se face în beciuri, pe câte un 486. Nu e de mirare că (ne) merge prost, cam peste tot.

 4. Pe lx.ro nu merge de nicio culoare iar de la srv.ro poţi închiria servere virtuale sau dedicate, pe care le configurezi cum vrei tu, deci nu e concludent.

  Să înţeleg că n-a trecut pe-aici nimeni care să aibă un WordPress 2.7 pe host românesc?

 5. Eu unul nu as avea curaj sa dau datele mele prin FTP, decat poate daca e vorba de un plugin de autoupdate al WordPress si am sigutanta ca informatiile mele nu ajung pe unde nu trebuie.

  Parca imi place sa fac update asa manual. In plus nu am asa de multe pluginuri instalate incat sa fie nevoie sa lucrez 12 ore ca sa le fac update la toate.

 6. Eu imi gazduiesc siteul pe un dedicat pe care-l folosesc eu si cativa prieteni…si merge rapid chiar daca imi cere FTP:d/

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.