Skip to content

I sucked, you pathetic…

De mare angajament traducerea pe care-o face Google sloganului acestui mirific blog. Pe undeva chiar adevărată, având în vedere că ieri am cam supt-o. La figurat, evident, la propriu nici măcar de o bomboană nu m-am atins – dieta pe care-o urmez de vreo săptămână nu-mi permite.

aiurea-eu-aiurea-google

Legea compensaţiei a funcţionat însă şi-n cazul meu, aşa că ziua începută cu adaptorul de la laptop ars şi UPS-ul decedat brusc, subit şi dintr-o dată, s-a terminat în stilul filmelor americane, cu un nou adaptor comandat online şi livrat, spre surprinderea mea, în aceeaşi zi. Nu dau numele magazinului online însă, o fi fost o întâmplare şi nu vreau să mă înjure nimeni. Poate ar merita totuşi, am plătit 90 de lei pentru un adaptor de Acer care pe okazii.ro se vinde cu 120.

Acu’, dacă tot am recunoscut că am supt-o, rămâne de văzut cine-i patetic. Să fie bişniţarii de pe okazii, care-şi vând  marfa mai scump decât magazinele online? Sau marele producător Acer, al cărui adaptor (făcut de fapt de LiteOn) m-a ţinut fix o lună după ce-a ieşit din garanţie?!


Citeste si...

8 thoughts on “I sucked, you pathetic…”

  1. Ai grija sa nu te enervezi prea tare ca am inteles ca tii regim.

    Ultima însemnare a lui Pronostic: Biletul 56

  2. MulÅ£am pentru sfat da’ nu e cazul de nervi pentru atâta lucru. Am eu alte motive să dau cu cuţâtu-n piatră, ceva mai serioase…

  3. I sucked, you sucked, sucked all of us

    Google a s-a îngrijit puţin de traducere,deci acum numai e nimeni patetic,dar o sugem toţi :))

    Ultima însemnare a lui Ghost: Aiurea-Leapşă

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.