Skip to content

Aiureli recente ÅŸi mai mult personale

Revenim pe scena aiurosferică printr-un update scurt, la obiect şi total neinteresant despre aiurelile recente din viaţa subsemnatului. Cum ziceam, total neinteresante hapdeiturile-astea, deci puteţi accesa veveve cancan alea alea pentru chestii mai picante.

  • Din motive de reparat (în sfârÅŸit!!!) PC desktop propriu ÅŸi personal am revenit, după mai mult de 2 ani, la Winblows XP. Cu licenţă (căpătată, că nu dau banii pe prostii), cu SP 3, silicoane, erbeguri ÅŸi alte îmbunătăţiri. Revenirea asta extrem de spectaculoasă mi-a prilejuit ÅŸi revederea (la fel de spectaculoasă) unui mai vechi prieten, de care Vista îmi reamintea destul de rar (de 3-4-5 ori în 2 ani ÅŸi ceva): amicul BLUE SCREEN! La fel de sexy ÅŸi de nepoftit, apare când mi-e lumea mai dragă ÅŸi,  fără să se descalÅ£e sau să se ÅŸteargă de noroiul omiprezent în ultimele zile pe cărările mândrei Capitale, se proţăpeÅŸte-n mijlocul XP-ului ÅŸi-l sodomizează cu un restart. Chestie care, fiind chiar mai enervantă decât reclamele de pe blogul lui Drogatu, merita menÅ£ionată aici, în capu’ listei.
  • Undeva la polul opus imbecilităţii de care dă dovadă vajnicul ÅŸi nemuritorul produs Microsoft pomenit mai sus avem o achiziÅ£ie recentă, confecÅ£ionată tot de compania billgheitsiană (în China, desigur), ÅŸi-anume o tastatură care m-a fermecat de la prima atingere. Ieftină, fără fiÅ£e, butoane colorate ÅŸi alte chestii inutile, tastatura fermecată îşi face treaba perfect ÅŸi, ceea ce e deosebit de important pentru creierii mei obosiÅ£i, în liniÅŸte. Deci pentru silenÅ£ioasa clămpănitoare neagră cu 105 taste de la Microshit ridicăm un degeÅ£el în sus. Nu, nu ăla din mijloc.
  • Tot cu plus aÅŸ nota ÅŸi o parte din personalul medical de care m-am lovit în ultima vreme. Asistente săritoare, medici care refuză atenÅ£iile, infirmiere care-Å£i vorbesc frumos. Desigur, mai sunt ÅŸi specimene care-Å£i aduc aminte că trăim în România, dar eu unul zic merci ÅŸi pentru alea câteva flori care poate reuÅŸesc, într-un final,  să aducă primăvara ÅŸi pe meleagurile-astea. Åžtiu, visez cam frumos. m-am înÅŸelat.

În rest, toate bune… ploi, noroaie, trafic, Becali la TV şi în presă, Băsescu băgându-şi nasul peste tot, (ca să ne obişnuim din timp cu dictatura ce va să vină curând), patroni  şmecheri  care folosesc criza ca pretext pentru a micşora salariile sau chiar pentru a scăpa de o parte din angajaţi… România, deh.


Citeste si...

4 thoughts on “Aiureli recente ÅŸi mai mult personale”

  1. io zic ca-i tastatura chinezeasca cea care ti-a visurat winblowsul :P

    Ultima însemnare a lui Cristi: De ce sunt canadienii nefericiti

  2. Posibil, da’ e atât de discretă faţă de celelalte clămpănitoare chinezeÅŸti pe care le-am avut pân-acum încât sunt în stare s-o iert :P

  3. Majoritatea cumpără sisteme gata făcute, cu mouse ÅŸi tastatură no name confecÅ£ionate artizanal ÅŸi de plictiseală în cala vaporului care transportă componentele din China. Nu ÅŸtiu cât ignoră cumpărătorii perifericele de calitate sau cât li se bagă pe gât toate ciurucurile de către comercianÅ£i…

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.