Skip to content

Aiureli recente şi mai mult personale

Revenim pe scena aiurosferică printr-un update scurt, la obiect şi total neinteresant despre aiurelile recente din viaţa subsemnatului. Cum ziceam, total neinteresante hapdeiturile-astea, deci puteţi accesa veveve cancan alea alea pentru chestii mai picante.

  • Din motive de reparat (în sfârşit!!!) PC desktop propriu şi personal am revenit, după mai mult de 2 ani, la Winblows XP. Cu licenţă (căpătată, că nu dau banii pe prostii), cu SP 3, silicoane, erbeguri şi alte îmbunătăţiri. Revenirea asta extrem de spectaculoasă mi-a prilejuit şi revederea (la fel de spectaculoasă) unui mai vechi prieten, de care Vista îmi reamintea destul de rar (de 3-4-5 ori în 2 ani şi ceva): amicul BLUE SCREEN! La fel de sexy şi de nepoftit, apare când mi-e lumea mai dragă şi,  fără să se descalţe sau să se şteargă de noroiul omiprezent în ultimele zile pe cărările mândrei Capitale, se proţăpeşte-n mijlocul XP-ului şi-l sodomizează cu un restart. Chestie care, fiind chiar mai enervantă decât reclamele de pe blogul lui Drogatu, merita menţionată aici, în capu’ listei.
  • Undeva la polul opus imbecilităţii de care dă dovadă vajnicul şi nemuritorul produs Microsoft pomenit mai sus avem o achiziţie recentă, confecţionată tot de compania billgheitsiană (în China, desigur), şi-anume o tastatură care m-a fermecat de la prima atingere. Ieftină, fără fiţe, butoane colorate şi alte chestii inutile, tastatura fermecată îşi face treaba perfect şi, ceea ce e deosebit de important pentru creierii mei obosiţi, în linişte. Deci pentru silenţioasa clămpănitoare neagră cu 105 taste de la Microshit ridicăm un degeţel în sus. Nu, nu ăla din mijloc.
  • Tot cu plus aş nota şi o parte din personalul medical de care m-am lovit în ultima vreme. Asistente săritoare, medici care refuză atenţiile, infirmiere care-ţi vorbesc frumos. Desigur, mai sunt şi specimene care-ţi aduc aminte că trăim în România, dar eu unul zic merci şi pentru alea câteva flori care poate reuşesc, într-un final,  să aducă primăvara şi pe meleagurile-astea. Ştiu, visez cam frumos. m-am înşelat.

În rest, toate bune… ploi, noroaie, trafic, Becali la TV şi în presă, Băsescu băgându-şi nasul peste tot, (ca să ne obişnuim din timp cu dictatura ce va să vină curând), patroni  şmecheri  care folosesc criza ca pretext pentru a micşora salariile sau chiar pentru a scăpa de o parte din angajaţi… România, deh.


Citeste si...

4 thoughts on “Aiureli recente şi mai mult personale”

  1. io zic ca-i tastatura chinezeasca cea care ti-a visurat winblowsul :P

    Ultima însemnare a lui Cristi: De ce sunt canadienii nefericiti

  2. Posibil, da’ e atât de discretă faţă de celelalte clămpănitoare chinezeşti pe care le-am avut pân-acum încât sunt în stare s-o iert :P

  3. Majoritatea cumpără sisteme gata făcute, cu mouse şi tastatură no name confecţionate artizanal şi de plictiseală în cala vaporului care transportă componentele din China. Nu ştiu cât ignoră cumpărătorii perifericele de calitate sau cât li se bagă pe gât toate ciurucurile de către comercianţi…

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.