Skip to content

A patra e cu noroc

instiintare-60-lei Am zis eu bine că-s colecÅ£ionar de înÅŸtiinţări – după 3 hârtii igienice care mă somau să plătesc diverse sume cu 3 sau chiar 4 cifre, mi-a mai venit una. Cu 2 cifre, din fericire, deÅŸi mă aÅŸteptam la una cu 5-6, ca să să vază valoarea lu’ firma aia care le scrie ÅŸi trimite prin poÅŸtă fără să aibă nicio dovadă că le-ai primit (confirmare de primire, alea).

Aşa că de data asta am de plătit 60 de lei. Nu 270, nu 1080 (!) şi nici 240. Aşa mai venim de-acasă, având în vedere că firma n-are angajaţi cam asta e suma reală. Dacă plăteam însă 1080 de lei? Îmi dădeau oare diferenţa înapoi sau ziceau merci că a mers prosteala şi data viitoare mă pocneau iar cu vreo sumă bengoasă, ca să mă învăţ minte că NU ascult posturile radioului de stat?!

Cunosc oameni care au plătit sumele iniţiale (că mai toată lumea a primit hârtii de-astea cu socoteli greşite, nu-s eu vreo excepţie). Recunosc, în timp ce-mi privesc ruşinat pantofii,  că îmi va face o deosebită plăcere să le arăt ultima mea înştiinţare de plată a taxei radio. Pentru că oricine ia ţeapă cu bună ştiinţă o merită cu vârf şi îndesat.

4 thoughts on “A patra e cu noroc”

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.