Skip to content

E aiurea…

  • by

… când termini de plătit leasingul la maşină şi nu te mai poţi folosi de ea din cauza numerelor expirate şi a angajaţilor imbecili ai firmei de leasing, care muncesc numai când au ei chef şi nu gândesc niciodată.

… când nu poţi respecta ora programării la RAR tot din cauza imbecililor de la firma de leasing, care ţi-au dat actele maşinii cu întârziere.

… când malacul de la poarta 2 a Registrului Auto Român nu înţelege sub nici o formă că n-ai întârziat din cauza ta şi te invită, cu un ton superior, să te reprogramezi pentru săptămâna viitoare. Asta după ce-i explicaseşi de 3 ori că de mâine (azi, adică) nu mai poţi circula cu maşina din cauză că-ţi expiră numărul provizoriu.

NU e aiurea că mai sunt şi oameni care te înţeleg în situaţii de-astea şi te ajută să-ţi rezolvi problema fără a pretinde şpagă. Tot respectul pentru nenea directorul de la RAR care m-a ajutat, total dezinteresat, să obţin căcatul de certificat de autenticitate pentru care mi-am pierdut ieri 7-8 ore. Vreo 5 în trafic, bineînţeles, ceea ce mă face să mă bucur, într-o oarecare măsură, că am rămas fără maşină câteva zile. O să mă deplasez mai repede fără ea, fac pariu.


Citeste si...


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail