Skip to content

Colecţionarul de înştiinţări

Mă gândesc foarte serios să-mi schimb nick-ul în “ColecÅ£ionarul”. Nu deÅ£in cine ÅŸtie ce colecÅ£ii dar uneia dintre  ele îi prevăd un viitor glorios – colecÅ£ia de înÅŸtiinţări pentru plata taxei radio. Am deja 3 bucăţi diferite, care mă anunţă că am de plată sume diferite. Bănuiesc că ele sunt trimise de oameni diferiÅ£i sau poate  chiar de acelaÅŸi om dar care le-a procesat cu ce-a avut el mai în formă în momentul ăla:

  • prima hârtie cred că a fost procesată cu unul dintre cei 2 neuroni pe care-i deÅ£ine expeditorul, neuron care sunt convins că între timp a decedat (era prea bolnav, săracul); hârtia aia mă scotea dator 270 lei.
  • a doua înÅŸtiinÅ£are a fost, mai mult ca sigur, gândită cu curul ÅŸi redactată cu picioarele, dată fiind suma (complet eronată) –1080 lei– pe care au scornit-o părÅ£ile moi ÅŸi mereu jegoase ale expeditorului.
  • a treia hârtie igienică, pe care am primit-o chiar azi, a fost gândită probabil de creierul capului pulii vreunui funcÅ£ionăraÅŸ în călduri, în timp ce fugărea o colegă anorexică dar foarte vioaie pe coridoarele instituÅ£iei în care prestează (vorba vine, fac pariu că firmuÅ£a respectivă are sediul, ca ÅŸi mine, într-un bloc de locuinÅ£e). Åži, pentru că bărbaÅ£ii gândesc cel mai bine cu respectivul cap, hârtiuÅ£a asta ultimă e cea mai aproape de adevăr, având în vedere că măcar perioada în care mi-a funcÅ£ionat firma e calculată corect. Rămâne de văzut dacă ÅŸi suma de 240 lei.

Cele trei piese din colecÅ£ie nu sunt însă de ajuns pentru a mă putea numi “ColecÅ£ionarul”, aÅŸa că mai aÅŸtept cu schimbarea de nick până la un total de 10-12 înÅŸtiinţări. Åži cu plata, evident.

1 thought on “ColecÅ£ionarul de înÅŸtiinţări”

  1. Unul din atu-urile celor plecaţi din ţară (şi imaginează-ţi aberaţia, Claus : eu încă plătesc taxa imbecilă aflându-mă practic în imposibilitatea de a beneficia de serviciul respectiv) este că îi vezi pe români exact cum sunt ei. Degeaba suntem domnilor, extrem de inteligenţi, bine pregătiţi, uşor adaptabili oricărei situaţii (bune/rele), când la fel de bine suntem un neam de speculanţi, profitori, leneşi, mincinoşi, şi cel mai rău dintre toateeee : NE PLACE SĂ NE FURĂM PE NOI ÎNŞINE, pe noi ROMÂNII [-(

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.