Skip to content

Câţi români blogăresc de la muncă?

Dacă s-a făcut deja un sondaj pe tema asta… tare aş fi interesat să aflu rezultatele! Câţi românaşi scriu oare articole sau comentarii pe bloguri în timpul programului? Câţi dintre ei constată periodic că în România nu se munceşte, exemplificând prin filmuleţe cu Dorei care asfaltează o stradă cu viteza melcului?

Care e diferenţa dintre un Nea Gogu cu 8 clase care se scarpină-n cur şi fumează o ţigară la marginea şanţului în loc să muncească şi un Gigel cu facultate şi master care se scobeşte-n nas în timp ce comentează savant pe bloguri, în loc să-şi vadă de job-ul pentru care încasează sume de 3-4 ori mai mari decât ăla cu şanţul?

E mişto să te vaiţi că în România nu se munceşte şi mai ales să faci asta în fiecare din cele 15 pauze de ţigară pe care le iei zilnic în timpul programului. Dai senzaţia că eşti singurul care se speteşte pentru ţara asta, în timp ce nesimţitul de Nea Gogu fluieră gagicile de pe marginea şanţului în loc să dea la sapă.

do-your-work


Citeste si...

10 thoughts on “Câţi români blogăresc de la muncă?”

  1. Adauga-ma si pe mine la ASA NU! :D
    P.S. Da nu ajung io ma mare blogger! Atunci sa vezi munca… Momentan cresc, asa ca nu ma deranjati, vorba reclamei la Chappy! :)) =))

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.