Skip to content

5 chestii de care m-am săturat în 2008

 • Şoferii originari din alte localităţi care se plâng într-una de traficul infernal din Bucureşti. Şi care ţin să precizeze de fiecare dată că, deşi acum locuiesc în Capitală, NU sunt bucureşteni jegoşi, fiţoşi şi alte de-astea de se termină în -oşi. Ştiu, de-aici se dă ora exactă, forţa de muncă trebuie să migreze, ardelenii-s mai civilizaţi decât bucureştenii, moldovenii mai muncitori, eu sunt abia de 2 generaţii bucureştean (pe jumătate), yada yada yada, alea alea şi etc. PLM, e de bun simţ să ţinem ciocul mic măcar, dacă tot intrăm în casele altora şi-i înghesuim până se cer afară. Din cauza voastră e, bă, aglomeraţie, că doar nu ne-am împuiat ca iepurii noi, ăştia de-am avut ghinionul să ne naştem aici!
 • Imbecilii care fac pe deştepţii când nu e cazul. Ştiu, am mai făcut şi eu greşeli de-astea în trecut, după care mi-am dat singur trei şuturi în cur şi n-am mai repetat isprava. Ceea ce le doresc şi specimenelor ca tanti de mai jos.va-foloshit
 • Prostia multor (ca să nu generalizez) exemplare din regnul feminin. Aici includ funcţionarele plictisite care te tratează cu maxim sictir când ai de depus vreo hârtie pe undeva, de parcă ţi-ar face un favor. Mai includ piţipoancele de Mall care au impresia că alea 3758 de mui cu finalizare prestate domnilor generoşi în apartamente ultracentrale subţiază obrazul şi curăţă pământul de sub unghii ca prin minune. Eventual şi paraşutele care au senzaţia că penetrându-le rozetele le-ai promis credinţă veşnică şi amor turbat până la adânci bătrâneţi.
 • Spam. Şi spammeri. Mai ales de ăia nesimţiţi, care mai fac şi gălăgie când nu le aprobi comentariile şi pun lucrul ăsta pe seama falsei pudori şi minţii tale întunecate. Adică tu, ăla care le-ai lăsat comentariile în spam, unde le era locul, eşti un încuiat. Ei, mirificii patroni de tarabă online cu chiloţii comestibili şi pastile care ţi-o scoală pentru 3-4 secunde, cât să-ţi amăgeşti baba, sunt băieţi fini. Şi luminaţi la minte.

nesimspammeri

 • Bloguri. Inclusiv de ăsta, după cum se vede. Cu toate astea voi continua să aiurez pe-aici şi în 2009, spre disperarea mea şi a celor care mai nimeresc din când în când prin zonă.

Acestea fiind zise, vă urez beţie plăcută în noaptea de Revelion, mahmureală uşoară în primele zile din 2009 şi blogăreală spornică în toate celelalte zile ale anului. De muncă nu zic nimic,  nu mai e la modă.

La mulţi ani!


Citeste si...

10 thoughts on “5 chestii de care m-am săturat în 2008”

 1. Pe mine ma enerveaza foarte mult bloggerii care il copiaza pe Zoso. Nu ca El o fi un guru. Dar ma enerveaza cei care iau stiri de prin ziare si tv, filmulete de pe youtube, Seo-isti(ma refer la aia care fac seo la bloguri, pe care-l numesc spamming, sau aia care doar si-au bagat net, au 14 ani, si stiu de prin auzite de html, css) Pun toate astea pe blog, fac 3 schimb de linkuri au 100 de vizitastori si au pretentii. Dar majoritatea lor au 20 de vizitatori veniti din statusul de la messenger si continua asa crezand ca e bine.

  Frate, blogul e jurnal. Punct.

 2. @artistu: Habar n-am despre ce stil vorbeşti. Aiurelile pe care le aştern aici au vreunul? O să-ncerc să-l păstrez atunci :P

  @o t t o: Nu cred că blogul înseamnă numai jurnal dar în mare îţi dau dreptate. Dacă mă gândesc mai bine însă, e cam cu dus şi întors copiatul ăsta; de exemplu, dacă eu folosesc de ţşpe ani o expresie pe care tu ai văzut-o prima dată la zoso, asta înseamnă că-l copiez?

  Cu ştirile pe blog sunt total de acord, e unul din criteriile care mă ajută să fac curat periodic în feedreader. Ce nevoie am să citesc aceleaşi ştiri pe 573242 bloguri când sunt abonat la ăla care le publică întotdeauna primul?

  Şi dacă tot veni vorba de bloggeri şi bloguri, aş mai aminti o chestie care mă enervează: faptul că, fiind mic şi neînsemnat în Marea Blogăreală Naţională, nu-i poţi critica pe unii şi pe alţii fără să fii etichetat drept “frustrat care vrea să devină celebru”. NIMENI nu e capabil în ţara asta, nu numai în blogosferă, să accepte criticile şi să înveţe ceva din ele, toţi le considerăm atacuri la persoană şi simţim nevoia să ripostăm în loc să băgăm la cap şi să corectăm ce e de corectat.

 3. @sorin: Nu fac nicio discriminare între bucureşteni şi provinciaLi, încearcă să mai citeşti o dată. În plus, nu mă interesează să fie cineva de acord cu mine, spun doar ce mă enervează. Pe mine.

  Hai la mulţi ani!

 4. Şi pe mine mă deranjează personajele care ţin musai să-mi zică, fără supărare (atenţie!), că am făcut o greşeală gramaticală. Pâi băi tată, ori citeşti articolul să vezi ce şi cum, ori te uiţi să vezi dacă am făcut vreo greşeală? Pe ăştia nu-i înţeleg. Greşesc, aflu că am greşit, corectez, punct.

  Ultima însemnare a lui leonid: prison break vs batman

 5. Poate unii vor să te ajute să-ţi descoperi greşelile, care de multe ori se datorează grabei. Una e, zic eu, să corectezi pe cineva afişând un aer (sau ton) superior şi să dai cu băţul în baltă (ca tanti de care ziceam mai sus) şi alta e un mic ajutor prietenesc, “fără supărare”.

 6. eu m-am saturat de foarte multe… s-ar termina saptamana inainte sa termin eu de facut “listuta”

  P.S. si sunt chiar recunoscatoare daca ma atentioneaza cineva asupra unei greseli facute… asta in cazul in care are dreptate si chiar am gresit. altfel, se cheama ca se incadreaza la punctul 2.

  Ultima însemnare a lui brontozaurel: de sfarsit de an…

 7. Îţi dai seama că astea 5 nu-s singurele chestii de care m-am săturat în 2008. Aş fi un om foaaarte fericit dac-ar fi numai atâtea :P

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.