Skip to content

5 chestii de care m-am săturat în 2008

  • by
  • Şoferii originari din alte localităţi care se plâng într-una de traficul infernal din Bucureşti. Şi care ţin să precizeze de fiecare dată că, deşi acum locuiesc în Capitală, NU sunt bucureşteni jegoşi, fiţoşi şi alte de-astea de se termină în -oşi. Ştiu, de-aici se dă ora exactă, forţa de muncă trebuie să migreze, ardelenii-s mai civilizaţi decât bucureştenii, moldovenii mai muncitori, eu sunt abia de 2 generaţii bucureştean (pe jumătate), yada yada yada, alea alea şi etc. PLM, e de bun simţ să ţinem ciocul mic măcar, dacă tot intrăm în casele altora şi-i înghesuim până se cer afară. Din cauza voastră e, bă, aglomeraţie, că doar nu ne-am împuiat ca iepurii noi, ăştia de-am avut ghinionul să ne naştem aici!
  • Imbecilii care fac pe deştepţii când nu e cazul. Ştiu, am mai făcut şi eu greşeli de-astea în trecut, după care mi-am dat singur trei şuturi în cur şi n-am mai repetat isprava. Ceea ce le doresc şi specimenelor ca tanti de mai jos.va-foloshit
  • Prostia multor (ca să nu generalizez) exemplare din regnul feminin. Aici includ funcţionarele plictisite care te tratează cu maxim sictir când ai de depus vreo hârtie pe undeva, de parcă ţi-ar face un favor. Mai includ piţipoancele de Mall care au impresia că alea 3758 de mui cu finalizare prestate domnilor generoşi în apartamente ultracentrale subţiază obrazul şi curăţă pământul de sub unghii ca prin minune. Eventual şi paraşutele care au senzaţia că penetrându-le rozetele le-ai promis credinţă veşnică şi amor turbat până la adânci bătrâneţi.
  • Spam. Şi spammeri. Mai ales de ăia nesimţiţi, care mai fac şi gălăgie când nu le aprobi comentariile şi pun lucrul ăsta pe seama falsei pudori şi minţii tale întunecate. Adică tu, ăla care le-ai lăsat comentariile în spam, unde le era locul, eşti un încuiat. Ei, mirificii patroni de tarabă online cu chiloţii comestibili şi pastile care ţi-o scoală pentru 3-4 secunde, cât să-ţi amăgeşti baba, sunt băieţi fini. Şi luminaţi la minte.

nesimspammeri

  • Bloguri. Inclusiv de ăsta, după cum se vede. Cu toate astea voi continua să aiurez pe-aici şi în 2009, spre disperarea mea şi a celor care mai nimeresc din când în când prin zonă.

Acestea fiind zise, vă urez beţie plăcută în noaptea de Revelion, mahmureală uşoară în primele zile din 2009 şi blogăreală spornică în toate celelalte zile ale anului. De muncă nu zic nimic,  nu mai e la modă.

La mulţi ani!


Citeste si...


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail