Păi, dacă tot sunt la modă, să fac şi eu o excepţie şi să scriu despre ele, nu? Avem aşa:

  • Mihai Trăistariu cică e gay, zice un bubos de care nu cred că s-ar atinge nici un impotent supergay, superhorny şi nefutut de 254 de ani, darămite megastarul eurovisionistic. Mare ştire mare, de parcă de-aia suntem nişte curci bete care votează numai idioţi din 4 în 4 ani (5, pentru marinarii chelioşi), că nu ştim dacă Privighecioara din Moldova dar stabilită-n Constanţa îşi drege dimineaţa vocea suavă cu secreţii vaginale sau cu spermă. Da’ mă rog, Măruţă tre’ să se facă de Cancan, acum că tot e liberă doamna Teo.
  • S-a vândut ăl mai mare blog de monden din spaţiul carpato-danubiano-internautic. Felicitări, spor la şoping, toate cele bune, da’ nu pot să nu constat că în internetul ăsta, ca şi în presa scrisă/tembeliziune/alte alea, faci succes numai cu saiturile/fiţuicile/emisiunile legate de şoubiz. Vezi eOk.ro, monden.info, tot ce face Florin Grozea etc. Băi frate, da’ cu un blog despre prelucrătorii prin aşchiere  reorientaţi profesional de ce nu face nimeni succes? Adică, în loc să citesc despre ultimul videoclip al unei-tute-al-cărei-nume-îmi-scapă-da’-are-ţâţe-mişto, de ce să nu citesc despre vecinul meu Ion, fost prelucrător prin aşchiere la IMGB pe vremea împuşcatului, actualmente vânzător la farmacia din colţ?! Ăla ce-are, nu face succes dacă vinde Xanax vedetelor toată ziua?
  • Mircea Badea, după ce a borât de nenumărate ori în direcţia blogosferei, şi-a tras blog. El zice că nu e blogăr şi că se pişă-n continuare cu jet vârtos şi cu boltă în direcţia ălora de fac parte din blogosferă. Eu zic că e blogăr şi aduc un singur argument pentru a demonstra chestia asta: la un articol compus din exact 17 cuvinte şi două puncte (cu tot cu titlu), în care nu zice decât că o să scrie cândva pe blog, are în momentul ăsta 94 de comentarii. Deci e blogăr deja, şi încă unul de succes.

Citeste si...


@aiurea

Comentator foarte renumit pe scara lui de blog. Comentrollează orice, oricând şi fără să i-o ceară nimeni.

21 Comments

alendelon · 28 Noiembrie, 2008 at 11:01

mai tine-ne la curent cu stiri de genul asta…ai uitat sa spui de faza cu marijuana care cica ar fi venit drogata la maruta :))

claus · 28 Noiembrie, 2008 at 11:15

Nu mă interesează nenorocirile altora, aşa că nu puteam să fac mişto de subiectul respectiv. Astea de mai sus erau de luat la mişto, zic eu. Mă rog, 2 dintre ele, la faza cu monden am vrut să subliniez altceva.

R.R · 28 Noiembrie, 2008 at 18:51

m-am prapadit de ras la a doua stire de moda, poate de la weed. serios vorbing, da , ce aiurea ca mondenul vinde. denota de altfel nivelul cultural si intelepciunea romanului.

Ultima însemnare a lui R.R: Suduiţi-mă vă rog!

claus · 28 Noiembrie, 2008 at 18:58

Tre’ să m-apuc de consumat mondenităţi, ce să mai. Cultura ioc, înţelepciune canci, deci sunt taman bun :D
Acu’ serios, eu nu mă miram că vinde, asta se întâmplă peste tot. Subliniam doar că vecinul Ion merită un pic mai multă atenţie. Sau, mă rog, ceva despre Glorin “Supces” Frozea, nu mai ştiu ce-am vrut să spun exact :P

R.R · 28 Noiembrie, 2008 at 19:07

@claus: io sunt complet convinsa ca vecinul Ion are povesti mult mai interesante de relatat decat Frozea :d

Ultima însemnare a lui R.R: Suduiţi-mă vă rog!

claus · 28 Noiembrie, 2008 at 23:24

Are, are. Poate-l conving să treacă pe-aici să povestească. Poate aşa mă dumiresc dacă-s mai interesante poveştile cu IMGB-işti sau alea cu farmacişti.

R.R · 29 Noiembrie, 2008 at 02:40

tataia e cioban de meserie, da a iesit la pensie. sa vezi la el povesti … una de una. baga de seama ca si babele, pardon, doamnele in varsta, care stau pe banca din fata blocului au povesti interesante si stiri mondene de ultima ora

Ultima însemnare a lui R.R: Suduiţi-mă vă rog!

claus · 29 Noiembrie, 2008 at 06:49

Sunt absolut convins. Cred că şi tataia avea multe de povestit, din al doilea război sau despre cum a ajuns el din croitor bun un simplu mecanic auto la SMT, dar, din păcate…

Nu mai zic de babele de pe bancuţa din faţa curţii, de la ţară. Sau de alea din bloc, care se uită pe vizor şi ştiu tot ce mişcă (şi ce nu).

Apropo de asta, îmi povestea cineva acum mulţi ani despre o vecină de-a lui care stătea la parter. Curioasă, deh, ca toate babele, cocoana se uita pe vizor de câte ori intra cineva în scară (vedea exact uşa de la intrare şi ca să urci scările trebuia să treci prin faţa uşii ei). Era celebră-n bloc pentru că spiona tot, ce să mai.
Într-o zi, un vecin mai şugubăţ şi-a scos pălăria când a trecut prin dreptul vizorului babei şi a salutat-o. N-a mai vorbit baba cu el ani buni :))

R.R · 29 Noiembrie, 2008 at 12:05

hi hi hi ce haios, deci blog despe babele de la bloc sigur merge!!! la tara la bunica tataia zice radio şanţ la adunarea babelor pe banca din fata portii. :d

Ultima însemnare a lui R.R: Agnes Toma Ceremonial Rock

claus · 30 Noiembrie, 2008 at 12:24

Dap, păcat că radiosant.ro e luat :D

R.R · 30 Noiembrie, 2008 at 13:59

ce aiurea, aiurea ca nu poti scrie adrese de site cu diacritice … nu-i corect dom’le nu-i corect deloc

claus · 30 Noiembrie, 2008 at 14:45

Mai aiurea e că şi domeniul scris în messengereză e luat :)) radioshantz.ro, adicătelea.

R.R · 30 Noiembrie, 2008 at 14:49

mai sa fie, deci unii e mai destepti ca tataia, daca stia el ce-i ala internet si website era celebru deja … inca …

claus · 30 Noiembrie, 2008 at 14:59

Îmi pare rău dar trebuie să te dezamăgesc din nou: şi tataia.ro e luat :))
Dar, cum românul e (pro)creativ de obicei, putem găsi şi noi destule domenii pentru nişa asta de succes(uri): babeledelapoarta.ro, de exemplu.

R.R · 30 Noiembrie, 2008 at 15:03

ţaţenpoarta.ro ?

claus · 30 Noiembrie, 2008 at 15:18

ţâţenpoarta? daaaaaaaa!!! :D

R.R · 30 Noiembrie, 2008 at 16:46

ptiu credeam ca am scris io prost … nu cred ca se vrea privelistea

claus · 1 Decembrie, 2008 at 11:38

ţâţedebabenpoarta.ro nu, dar altele, mai tinere şi mai ferme… always.

R.R · 1 Decembrie, 2008 at 13:52

natural …

claus · 1 Decembrie, 2008 at 13:54

De preferinţă naturale da’ acceptăm şi “tunate” :D

R.R · 1 Decembrie, 2008 at 14:03

stiu, stiu, numa ţâţe sa fie :d

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail