Skip to content

Rezultatele experimentului fără particule accelerate

Am uitat să public concluzia de după experimentul total inutil de care ziceam aici. Pe scurt, ea ar suna cam aşa: fie pâinea cât de rea, tot mai interesant e-n blogosfera mea. Altfel spus, au şi ei tâmpiţii lor. Destui. Bine, ai lor nu vor să gazeze pensionarii, ţiganii şi utilizatorii de Apple, dar tot tâmpiţi sunt.

AÅŸadar, neavând habar dacă experimentul a reuÅŸit sau nu, îmi decernez premiul “Aiurea de aur“, aÅŸa cum spuneam că fac dacă experimentul eÅŸuează, dar în acelaÅŸi timp mă declar ÅŸi “cel mai aiurea blogger de pe aiurea.eu” (un fel de “cel mai tare din parcarea goală”) ÅŸi promit să poluez în continuare imaculatul web românesc cu aiurelile mele obiÅŸnuite, aÅŸa cum spuneam că fac în caz de reuÅŸită.

Amin.

6 thoughts on “Rezultatele experimentului fără particule accelerate”

  1. Clau,…experimentul este total necesar si foarte util. De ce ?
    In anii 70 -80 NASA a trimis sonda Voyager …care a iesit din fruntariile Galaxiei noastre si care de ceva vreme transmite informatii. Se mai zvoneste ca deja s-au facut inregistrari de sunete spatiale care au de-a face cu civilizatii extraterestre. Una din finalitatile experimentului de la CERN consta in elaborarea unor noi tehnologii pentru a transmite si receptiona informatii pe distanele astea astronomice, cu viteze “n” WARP.

  2. Eu unul nu-mi doresc să comunic cu extratereÅŸtrii. Mă rog, cu extraterestre blonde, cu craci lungi ÅŸi ţâţe mari, poate… :P

  3. În România, bre! Patria ţâţelor mari exportate în toată lumea şi luate retur în perioada de criză economică.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.