Skip to content

Prietenului meu idiot, cu drag

Prietene idiot, eu înÅ£eleg că sâmbăta ÅŸi duminica n-ai altceva mai bun de făcut decât să mă înjuri de mamă pe-aici dar te anunÅ£ că eforturile tale de a demonstra că eÅŸti complet imbecil sunt  fără rost – eu unul ÅŸtiu deja, nu mai trebuie să mă convingi.

Când te calmezi şi reuşeşti să te concentrezi suficient de tare pentru a screme un comentariu decent o să-ţi apară inepţiile pe-aici, pân-atunci mă-njuri în zadar. Sau, mă rog, dacă asta te ajută să-ţi depăşeşti frustrările, poţi continua. Eu unul mă bucur că am avut dreptate.


9 thoughts on “Prietenului meu idiot, cu drag”

 1. of, Claus :) Cine seamana vant, culege furtuna. Poate se plictiseste cu timpul :)

  Ma uit insa inapoi si vad de la ce a pornit totul. In opinia mea (exprimata atunci) si “critica” ta a fost oarecum exagerata, iar subiectul discutabil. Gasesc dealtfel abia acum ca s-a legat si de mine, acolo, un …idiot :). Dar eu il las sa latre, mai ales ca si poza arata limpede ca e …maidanez :)

  Ultima însemnare a lui Cristi: Intrebare pentru barbati

 2. Probabil că am exagerat însă îmi menÅ£in ÅŸi acum părerea că a decreta că “România e o Å£ară de căcat” din cauza unor poze amuzante denotă cel puÅ£in idioÅ£enie.

  ÃŽntre timp omu’ a ascuns albumul respectiv, cu tot cu tag-urile care m-au deranjat (le reamintesc: muie romania tara de cacat). Åži-o fi dat seama că a greÅŸit? Sau după ce te întorci în România nu Å£i se mai pare aÅŸa de căcat?

 3. :((
  Vreau IMEDIAT :
  * ciorbă de burtă (2 porţii)
  * sărmăluţe-n foi de viţă
  * … cu mămăliguţă
  * :)>- baterii de Murtaflar
  * :)>- blonde orijinale de care-s sigur că mai există undeva la km.0
  Mai pot să rabd fără să ascult manele ;)
  … Åži da ! M-a apucat dorul. De căcat, de necăcat, cum o fi ţăriÅŸuara aia.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.