Skip to content

Pac-pac! Nimic pentru Gâf-Deac?!

Stau la o azvârlitură de bumerang de Ferentexas ÅŸi e prima oară când mă oftic pe chestia asta. Nu pentru că nu stau mai departe, ci pentru că nu stau, frăţie, trăiască familia lu’ nea Jiji, chiar în inima lui! A Ferentariului, zic. Păi nu era super-mega-culeanu să guste ÅŸi io neÅŸte murături la ele acasă, în Bulgaria, îmbrăcat cu geacă d-aia meseriaşă Dolhasca&Garadenord? Pă litoral, mo, ce dacă e iarnă, acolo e frumos tot anu’! Plin de români da’ miÅŸto, ce să mai. Ca în Ferentari.

Păi e frumos, bre, Nea Gigi, să dai ÅŸpagă electorală numa’ ălora care te votează pă matale? Pentru gingaÅŸu’ de Gâf-Deac de ce nu dai nimic, să mănânce ÅŸi guriÅ£a mea un ÅŸniÅ£el de lebădă la Viana, ai?!

11 thoughts on “Pac-pac! Nimic pentru Gâf-Deac?!”

 1. l-am scos de pe server (pac-pac) pentru ca sunt in curs de schimbare a dansului (despre site vorbeam :d :d ). la toamna lansez noul site… si poate un blog … ca e la moda … pac-pac!
  Cat despre pac-pac cel original … hm… sunt multe de spus….. alta data ….

 2. Din pacate, pentru politicieni e la moda sa lanseze saituri si bloguri numai in preajma alegerilor, ca sa faca si online promisiuni fara acoperire. Vrea sa vad si eu unul care-si face blog pentru ca e preocupat de problemele muritorilor de rand care l-au votat (sau nu). Fii capitanul lor, zic!

  Asteptam dezvaluiri incendiare despre nea Jiji la adresa de mail da-i_in_gat la aiurea.eu. Pac pac! :D

 3. Prietene, nu cu bloguri si site-uri rezolvi problemele oamenilor. Sa fim seriosi …nu valoreaza un astfel de instrument nici o ceapa degerata …trebuie munca …iar eu sunt printre cei care practica acest obicei considerat ciudat de unii…:) am sa-ti dau raportul meu de activitate pentru un an si jumatate. cred ca am fost destul de preocupat. este adevarat…am neglijat site-ul si blogul…cinstit sa fiu nu mai stiu cun naiba sa intru pe blogul meu …am pierdut parola :d :d :)>-

 4. E adevarat, nu le rezolvi problemele cu bloguri si site-uri, dar tii legatura cu fraierii care te voteaza. Nu e greu sa scrii macar un articol pe luna in care sa prezinti ce-ai mai facut si ce n-ai apucat inca. Daca nu, atunci nu va mai faceti nici in preajma alegerilor, ne-am prins deja ca dupa ce apucati bucatica de ciolan devin inutile.

  Astept raportul pe adresa redactiei. In original! :D

 5. care este aceasta adresa a redactie ? as vrea te rog e-mail-ul dar si o adresa postala ca sa va pot trimite si cateva materiale interesante! Multumesc !

 6. O adresa de mail ar fi scrie[coadademaimutacufataumana]aiurea.eu. Postala… in Piedone Land, unde trebuia sa daramati niste garaje ca sa am si eu loc de parcare :D

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.