Skip to content

Licitaţie pu(b)lică

Nu mai ştiu unde-am citit (sau am văzut pe la tv?!) că în timpul crizei biliare economice trebuie să cumpărăm/vindem/traficăm obiecte de artă. Cică-n astea bagă lumea banii când nu mai încap în saltea. După ce-am cugetat eu aiurea şi adânc, luând poziţia Gânditorului de la Hamangia pentru aproximativ circa 10,5 secunde, am hotărât să-mi vând una dintre capodoperele din colecţia personală. Nu e vreun Grigorescu sau Van Gogh, e o pictură în ulei de motor executată chiar de subsemnatul. Foarte reuşită, de altfel.

Aşadar, scot la vânzare prin licitaţie publică minunăţia de capodoperă de mai jos, executată în anul de graţie 2008 de către maestrul -nerecunoscut naţional şi nici internaţional dar cu prezenţă online, adică de mare valoare- claus. Cum spuneam, este vorba despre o pictură (extrem de naivă dar totodată foarte modernă) executată în ulei de motor  uzat (şi uleiu’ şi motoru’) pe o pungă de plastic nereciclată. Deci eu zic să vă grăbiţi, dacă vin ecologiştii la putere şi interzic pungile de plastic veţi deveni fericiţii posesori ai unei pungi capodopere extrem de rare.

Preţ de pornire: 69,69 eurocenţi. Modalităţi de plată: SMS, STF, PLM sau Paypal. Durata licitaţiei: nu prea mult că şi-aşa-s cam fleşcăite. Cum cine/ce? Ţâţele din pictură, doar capodopera se numeşte “Portretul femeii ideale – fără cap da’ cu ţâţe”. Mari.

ulei-tzatze-2008

8 thoughts on “Licitaţie pu(b)lică”

  1. fa nene si mai jos ceva… daca o avea fro scrumbie de 30 cm… ca de la Cernobal… mai cresc chestii pe tine, sau idei fixe :)))

    Ultima însemnare a lui cB: Basarabia – ciobul fermecat

  2. da bre vreau ca sa vaz.. daca ma pacalesti? si-asa semnatura aia parca e par pubian care ascunde ceva… oare ce? :d/

    Ultima însemnare a lui cB: Basarabia – ciobul fermecat

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.