Skip to content

Doar la Carfur…

… 1366 x 768 înseamnă Full HD 1080p. Da’ pentru Taraf, OTV ÅŸi telenovele nu contează.

Doar la cacarfur

9 thoughts on “Doar la Carfur…”

 1. Taraf (in afar’ de sensu’ denotativ) nu stiu ce-i. OTV nimeresc din zapat, zabovesc cam 30 de secunde, ca sa ma amuz. Telenovele bleacs. “366 x 768 înseamnă Full HD 1080p” … adica?
  Adica as vrea sa stiu daca pentru mine conteaza sau de ce ar trebui.
  Daca nu-ti iei cu suparare.

  Si mai indraznesc sa te intreb ce parere ai despre arbitrariul semnului lingvistic, sper ca nu te deranjez prea tare. Desigur ca poti sa ma trimiti la gara si n-am sa ma supar.

  ‘Nainte sa plec mentionez ca intrebarile de mai sus sunt retorice si ca ma doare la prima de rezolutia si HDul acelui tembelizor, deci da, deci nu conteaza. Nu din cauza de tarafuri si Mala Mujer, ci pentru ca as prefera ca suma de 2099 RON s-o investesc in completarea bibliotecii ori sa-mi iau bilete la teatru treij’ de ani de-acu incolo.
  Sunt sgura ca mi-ai inteles bunele intentii. :)

 2. Nu cred că ar trebui să conteze… dar dacă totuÅŸi da, mă întreb oare de ce?!

  Arbitrariului semnului lingvistic m-a pasionat de mic copil. Este, de altfel, motivul principal al apariÅ£iei acestui blog, după cum spune ÅŸi adresa lui, care este ea adresa. TotuÅŸi, prefer să rămân la meandrele concretului ÅŸi să spun că nu văd legătura dintre Full HD ÅŸi bibliotecă. Ah, stai… mi-aduc aminte de bibliotecile-alea cu locaÅŸ special pentru televizor.

  În concluzie (fără nici o legătură cu nimic din ce scrie mai sus dar simţeam nevoia să conchid, ca să maschez neputinţa mea de a face faţă discuţiilor savante despre arbitrariul semnului lingvistic şi divorţul iminent dintre semnificat şi semnificant), trebuie să priveşti întotdeauna partea luminoasă dar, şi aici subliniez, întăresc şi chiar strig, NU TE DUCE SPRE LUMINĂ!!!! Nu încă!

 3. “trebuie să priveÅŸti întotdeauna partea luminoasă dar, ÅŸi aici subliniez, întăresc ÅŸi chiar strig, NU TE DUCE SPRE LUMINÄ‚!!!! Nu încă!”

  partea asta din spiciul tau pare strigata :) de-un arhetip care pe mine, una, ma amuza teribil. el, arhetipu’ se regaseste in serialul Scrubs, si-i impersonat de Dr. Cox. Filmu’i difuzat duminica – parca – pe AXN.
  si da, il recomand. e sa-vu-ros.

 4. Curiosity killed my băţozity, aşa că am purces la cumpărături pe diverse saituri subversive şi pot declara, cu o consistentă doză de emoţie în glăscioru-mi suav (sau tabagic), că mă uit deja la primul episod!!! :D

  PS: ÅŸtiam eu că nu-s original :( Nici măcar când nu copiez sau imit. Având în vedere însă că nenea de-l impersonează pe Dr. Cock mi-a plăcut în Garden State (ÅŸi probabil îmi va plăcea ÅŸi-n serialu’ cu pricina), mă simt flatat.

  Acu’ mă scuzaÅ£i vreo 2 săptămâni, am de văzut 6-7 serii până ajung în rând cu lumea privitoare de Scrubs.

 5. :)) relax, nici nenea actoru’ nu-i orijinal, nu face decat sa puna-n scena un personaj imaginat de scenarist, care la randul sau nu face decat sa transpuna pe hartie atitudinile unor oameni pe care i-a cunoscut si tot asa. e un cerc vicios, un circuit al ideilor in natura.
  P.S. sper sa-ti placa. io l-am vazut intaias data in india si cand m-am intors acasa eram disperata cum sa fac sa nu-ntrerup terapia. :))
  curand am uitat, insa peste ceva vreme m-am trezit ca un prieten mi se destainuie ca ultima lui preocupare e devorarea seriei 7 din scrubs.
  peste cateva zile zapam si peste ce dau la AXN?! (am io o teorie a “usilor deschise” – nu stiu cat de originala :)) care vezi bine se incapataneaze sa-mi arate ca supravietuieste cu succes in real life.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.