Gata, m-am ardeiat eu un pic iniţial dar am băgat totuşi la cap, în al coişpelea ceas, că trebuie să-i evidenţiem şi pe cei care merită, nu doar să criticăm paraşutele care ne-au mâncat zilele în ultimele două decenii. Pardon, politicienii.

Aşadar, azi vreau să vă prezint candidatul meu preferat, un fiu al poporului, un om între oameni pe care voi avea onoarea de a-l vota la alegerile parlamentare ce stau să vină. Asta dacă mă prezint la vot dar spuneţi şi dumneavoastră, doamnelor şi domnilor, cum să nu te prezinţi cu avânt muncitoresc şi elan americano-obamist când bate vântul schimbării şi înspre noi? Cum aş putea eu sta acasă într-o zi atât de importantă pentru ţară, când vom pune cu toţii umărul la primenirea clasei politice? Ar fi o adevărată blasfemie politico-socială!

Aşadar, tovarăşe Dan Voiculescu, însufleţit de respectul pe care, pe bună dreptate, vi-l port, vă anunţ în mod solemn că la alegerile din 30 noiembrie vă voi vota!!! Sunteţi singura noastră speranţă pentru un viitor mai bun, pentru evitarea crizei economice şi mai ales pentru înaintarea României spre comunism! Că de societatea socialistă multilateral dezvoltată (SSMD, pentru cunoscătorii nostalgici) tăriceano-băsesciană ne-am săturat până peste cap.

Alte ciumăfăi ale căror nume voi avea onoarea să le ştampilez cu sete înainte de a arunca buletinele de vot la gunoi în urnă: aici şi aici. Sau aici (S8 şi D19), unde în loc de UDMR e PRM. Sau PLM. Whatever.

Cum să nu te duci la vot în condiţiile astea?!


Citeste si...


@aiurea

Comentator foarte renumit pe scara lui de blog. Comentrollează orice, oricând şi fără să i-o ceară nimeni.

12 Comments

Cristi · 13 Noiembrie, 2008 at 19:02

mai, nu “trebuie”, c-asa ma luase altadata infantil si Mihnea, ca “l-am rugat” eu sa scrie si despre cine merita :). Stii vorba ceea cu “cine nu-si cunoaste interesul”?

Io mi-am exprimat acolo o opinie, si mi-ar fi placut sincer sa fie eventual combatuta prin ratiune, logica, luciditate. Ca-n fond sunt chestiile care ne dor pe toti, nu? Nu sa primesc vreun “bre” la persoana (cand io il adresasem la modul general), ca iar s-a “ardeiat” vreun vanitos ;)

(PS: La capitolul asta stam excelent. Ca atatia vanitosi si orgoliosi pa metrul patrat nu cred ca mai are alta tara :)))

Ultima însemnare a lui Cristi: Advertiseri escroci! Atentie!

sfaturi nunta · 13 Noiembrie, 2008 at 22:28

vorba cetateanului turmentat, “si eu.. cu cine votez?!”

claus · 13 Noiembrie, 2008 at 23:50

@Cristi: “Bre” e aproape un tic verbal pentru mine, un apelativ pe care-l folosesc când mă adresez celor pe care-i simpatizez. Nu mi-am dat seama că deranjează.

Una peste alta am dreptate sau tre’ să mai studiez problema şi să screm ceva mai logic şi mai raţional? :D

claus · 13 Noiembrie, 2008 at 23:51

@sfaturi nunta: Cum cu cine, stimate cetăţean??? Cu Felix şi ai lui, desigur! Vrei să vină UDMR-ul la putere în sectorul 4 şi să ceară autonomia Parcului Tineretului şi a boscheţilor din împrejurimi?? :))

Cristi · 14 Noiembrie, 2008 at 07:30

ah, e ok atunci, foloseste-l mai des :))

eh, “dreptatea”… Culmea e ca toti avem dreptate, de cand ma stiu. Ori debitam sofisme? :)

Ultima însemnare a lui Cristi: Advertiseri escroci! Atentie!

claus · 14 Noiembrie, 2008 at 16:10

Eu unul debitez tâmpenii (nu chiar tot timpul, cred). Întrebam dacă am dreptate când spun că, având în vedere deosebita onoare de a-l vota pe Felix, trebuie să mă prezint neapărat la vot. Şi mă leg de Felix – the communist catzor pentru că, pe lângă faptul că e un dinozaur care numai schimbare-în-mai-bine nu poate să-mi inspire, e cam singura figură cunoscută de acolo.

Mă rog, ar mai fi tanti aia de face pe preşedinta la PC şi nenea Gâf, Gâf-Deac, pe care-l ştiu (după afişele care mai sunt şi acum prin cartier) de la locale.

Ah… şi mă mai refeream la veşnica dilemă: PRM sau UDMR?!

Cristi · 14 Noiembrie, 2008 at 17:50

am inteles eu intrebarea ta :), dar indemnul meu nu era totusi la a va prezenta pe cei din sectoarele/colegiile voastre. Ci la a cauta cat de cat si orientarea spre pozitivism, constructiv, spre ce SE POATE face cu unii din ei.

Ca sa ma intelegi mai bine, tu cand cauti o solutie la o problema, te ajuta cumva daca te fixezi doar pe ce NU se poate face? E-adevarat, mai eliminam astfel din alternative. Dar ca sa construesti ceva, iti trebuie in final si o solutie care …sa mearga :)) Nihilismul perpetuu de la noi nu e bun. Asta era “mesajul” meu :)

Ultima însemnare a lui Cristi: Advertiseri escroci! Atentie!

claus · 15 Noiembrie, 2008 at 05:02

Păi… dacă nici tovarăşul Voiculescu nu e soluţia ideală, atunci cine?! E mereu la guvernare (sau în culisele ei, şoptind una-alta), are un imperiu media în spate (poate vreau şi eu în public la vreo emisiune TV prezentată de Bre Nea Mircea Radu, să aplaud pe bani), are două fete cucuiete (una dintre ele pare a avea dotările necesare pentru nişte treburi ruşinoase, d-alea de care încă-mi plac mie), are un partid ale cărui iniţiale ne aduc aminte de PCR (2 litere din 3, deci majoritatea, adică seamănă, deci ie aproape identice)… Să mai zic şi că-l are pe Mircea Badea-n trust? Sau pe bălosul Pictor Futacu? Sau pe magistralul Leptopian Stan, pe care sunt convins că niciun spital de nebuni nu-l primeşte (e prea dus chiar şi pentru ei, nu-l mai pot repara), de-aia circulă liber pe străzi?

Îmi pare rău, eu chiar încercam să fac ceva constructiv. Deci votaţi Felix!! Pentru că (încă mai) poate!!1

Cristi · 15 Noiembrie, 2008 at 11:09

m-ai pierdut de tot la faza asta, iti marturisesc sincer ca nu mai inteleg nimic :(

Habar n-am cine-i Voiculescu asta al tau (BTW, mi se si rupe :) ), unde bati si daca faci sau nu misto.

E cum vrei tu si-apoi mancam :) ) (hmm, asta o ziceam de obicei femeilor, sa mai scapam de gura lor :)) )

Ultima însemnare a lui Cristi: Intrebare pentru barbati

claus · 15 Noiembrie, 2008 at 11:37

Hmm… dacă spuneai de la început că nu ştii cine-i Voiculescu nu mă mai chinuiam să demonstrez, prin umilele-mi aiureli, că şi de data asta suntem nevoiţi să alegem tot între dinozaurii epocii de aur şi slugile lor băgate în faţă ca să avem senzaţia că voturile noastre au vreo importanţă.

Într-o traducere liberă şi extrem de aproximativă toate aberaţiile mele pe subiectul alegeri înseamnă un singur lucru: nu consider că am pe cine lăuda, cel puţin nu din colegiile care mă interesează. Deci nici pe cine vota.

gaf-deac · 20 Mai, 2009 at 10:01

BRE … nu au cum frate sa mai ceara UDMR autonomia in parcul tineretului…ca se retrocedeaza parcul bucata cu bucata la niste vai mama lor de fosti proprietari…deh…au sprijin din partea multora….

claus · 20 Mai, 2009 at 13:38

Las’ ca amenajeaza Piedone partea care tine de PS4. Aseara era acolo, supraveghea muncitorii de la ADP. Sa vedem cat il tine…

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail