Skip to content

Candidatul meu pentru uninominale

Gata, m-am ardeiat eu un pic iniţial dar am băgat totuşi la cap, în al coişpelea ceas, că trebuie să-i evidenţiem şi pe cei care merită, nu doar să criticăm paraşutele care ne-au mâncat zilele în ultimele două decenii. Pardon, politicienii.

Aşadar, azi vreau să vă prezint candidatul meu preferat, un fiu al poporului, un om între oameni pe care voi avea onoarea de a-l vota la alegerile parlamentare ce stau să vină. Asta dacă mă prezint la vot dar spuneţi şi dumneavoastră, doamnelor şi domnilor, cum să nu te prezinţi cu avânt muncitoresc şi elan americano-obamist când bate vântul schimbării şi înspre noi? Cum aş putea eu sta acasă într-o zi atât de importantă pentru ţară, când vom pune cu toţii umărul la primenirea clasei politice? Ar fi o adevărată blasfemie politico-socială!

Aşadar, tovarăşe Dan Voiculescu, însufleţit de respectul pe care, pe bună dreptate, vi-l port, vă anunţ în mod solemn că la alegerile din 30 noiembrie vă voi vota!!! Sunteţi singura noastră speranţă pentru un viitor mai bun, pentru evitarea crizei economice şi mai ales pentru înaintarea României spre comunism! Că de societatea socialistă multilateral dezvoltată (SSMD, pentru cunoscătorii nostalgici) tăriceano-băsesciană ne-am săturat până peste cap.

Alte ciumăfăi ale căror nume voi avea onoarea să le ştampilez cu sete înainte de a arunca buletinele de vot la gunoi în urnă: aici şi aici. Sau aici (S8 şi D19), unde în loc de UDMR e PRM. Sau PLM. Whatever.

Cum să nu te duci la vot în condiţiile astea?!


Citeste si...


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail