Skip to content

Angajări masive

Angajez doamnă grăsuţă, simpatică, telegenică şi cu experienţă relevantă în televiziune, pentru noul canal aiureaTV. Doamna va ocupa toate posturile disponibile, de la femeie de serviciu până la preşedinte director general, de bază fiind însă activitatea de realizator de emisiune-care-nu-începe-de-la-4-jumate (să fim siguri că va avea audienţă, nu ca altele).

Emisiunea se va numi Cronica caşaloatelor şi se va difuza numai înregistrată, ca să putem scoate bâlbele la montaj (după modelul Cronicii găinuşelor huiduite, de la un post concurent). Formatul, conţinutul, genericul, sponsorii, mileurile de pe televizor şi toate celelalte detalii referitoare la emisiune vor fi stabilite de către doamna grăsuţă care va câştiga concursul, imediat după angajare.

Atât CV-urile cât şi demisiile în alb (suntem prevăzători, le cerem înainte) se pot depune până în 2012 (am auzit că-n anul ăla ne ducem dracu, deci din 2013 încolo va fi prea târziu) la orice oficiu CEC de pe raza municipiului Bucureşti, sub formă de bileţele cu chipul lui Eminescu virate în contul subsemnatului. Pentru 10 bileţele sunteţi angajate direct, fără concurs.

Teo, dacă vii tu ia-o şi pe Tanţa, ne trebuie două caşaloate. Şi poţi să-ţi aduci şi clona imberbă care-a investit în beţe de chibrit arse şi-acum stă cu părinţii, pregătim şi o emisiune de revista presei în ritm de şpagat – Gura bate presa.


Citeste si...


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail