Skip to content

Schimbarea la faţă

Cu puţin noroc vom trăi, nu peste foarte mult timp, într-un oraş mai curat. Tot în Bucureşti, da. Nici eu n-aş fi crezut dar locurile de joacă sau recreere apărute în ultima vreme îmi dau speranţe. Sectorul 4, pe al cărui primar nu l-am votat, a început deja să arate altfel. Motiv pentru care am renunţat să-l mai înjur şi chiar mă gândesc să-l votez la următoarele alegeri locale. Dacă merge pe aceeaşi linie, desigur.

Am şi câteva poze care dovedesc cele spuse mai sus. Calitatea nu e cea mai bună, pozele fiind făcute cu telefonul, dar dacă se văd Poarta Străduinţei, arteziana cu statuie, terenul de fotbal şi ghereta paznicului (da, locul de joacă dotat cu poartă şi statuie e păzit şi are program de funcţionare, fiind foarte aproape de blocuri) sunt foarte bune.

berceni_02

berceni_03berceni_01berceni_04berceni_06berceni_08

berceni_07berceni_05

De remarcat şi rufele întinse la uscat, un decor absolut necesar pentru orice colţişor de Românie. Ca să nu uităm unde suntem, nu de alta.

8 thoughts on “Schimbarea la faţă”

  1. Ştie, îţi dai seama, dar dacă schimbă cartierul ăsta la faţă puţin îmi pasă de alte aspecte. Aştept cu interes să planteze nişte copaci pe Bd. C-tin Brâncoveanu în locul celor pe care i-a tăiat şi poate obţine şi votul meu data viitoare.

    Dar… mai avem destul pân-atunci şi presimt c-o să dea cu băţul în baltă, doar suntem în România.

  2. Greşeşti, am votat şi la locale în primul tur. La al doilea nu m-am mai dus pentru că nu-mi plăcea niciunul dintre candidaţii rămaşi în cursă.

    Există şi situaţii când sunt un “nevotant” convins, cum ar fi referendumurile inutile şi tururile de scrutin în care n-am cu cine vota.

  3. Incet, incet se schimba fata Romaniei. Am vazut in ultimul an destule “minunatii” care sa-mi aduca un aer optimist; mergem pe drumul bun, dar mergem incet…

    Ultima însemnare a lui Avatare: Avatare Amuzante 16

  4. Cam prea încet. Pe Brâncoveanu, de care ziceam mai sus, se chinuie să facă nişte parcări + lărgirea bulevardului de pe la începutul anului. O vreme n-au lucrat deloc că deh, taman se schimbase primarul.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.