Skip to content

Radio România şi taxele (update)

La câteva zile după prima înştiinţare am mai primit încă una, pe aceeaşi firmă dar cu taxa radio calculată la 30 lei/lună! N-au ţinut cont nici de faptul că în 2006 firma a funcţionat doar vreo 3 luni, fiind înfiinţată în septembrie, aşa că m-au scos dator pentru cei 3 ani… 1080 lei!

Bineînţeles, nu sunt singurul care primeşte hârtii de-astea, probabil că toate firmele din România vor fi somate într-un final să contribuie la bugetul SRR. Chiar şi alea care au plătit taxa, că BPO Solutions face treaba după ureche după cum se vede. Sunt curios cum un srl înfiinţat în 2007 pentru altceva (call center) a ajuns să pună mâna pe un contract de asemenea amploare.

O discuţie care s-a lăsat cu vreo două (!) petiţii online şi un copy/paste pe un spamblog deja celebru (nu spui care că mă dă în judecată, citiţi p-acolo) are loc de câteva zile pe forumul HotNews. Nea Georgele, dă o fugă pân-acolo să vezi că nu-s singurul căruia i se rupe de radioul naţional, care împlineşte 80 de ani şi vrea să-şi serbeze ziua pe banii noştri!


Citeste si...


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.