Skip to content

Partidul Lucrului Manual

M-am hotărât să intru-n politică. Şi nu aşa, oricum, penetrând pervers eşaloanele inferioare ale vreunei formaţiuni politice deja existente, ci înfiinţându-mi propriul partid. Partidul celor mulţi, care acum înjură sistemul, România, politicienii dar şi cocalarii ei (în timp ce o freacă aiurea pe net şi aşteaptă să le pice diverse chestii din cer, bineînţeles). Partidul Lucrului Manual.

P.L.M. nu va avea un program, fiind un partid al oamenilor inteligenţi şi spontani dar care nu s-au implicat până acum pentru că nu au vrut să gireze clasa politică. Sau pentru că a fost mai comod să cârcotească de pe margine. Dacă se va simţi totuşi nevoia unui program se poate folosi TVMania, care conţine suficiente programe (TV) pentru următorii 20 de (bruc)ani.

Admiterea în rândurile membrilor PLM-işti se va face pe baza unui test din AdSense, ştiinţe blogosferice, tehnici de negociere a CPM/CPC/PLM/STF şi 1337 5P33K. Pentru un post în conducerea P.L.M. se va demonstra, în plus, talentul la scrierea de advertoriale şi chiar la realizarea de video blog review-uri.

P.L.M. îşi propune să promoveze frecatul mentei şi trasul mâţei de coadă, în locul tradiţionalei munci care ne asigură traiul în momentul de faţă. Munca e pentru maşini şi animale, nu pentru oameni. Pentru ei s-au inventat canalele de IRC, blogurile, Hi5 şi chiar Twitter. Singura activitate tolerată va fi răspândirea diverselor materiale de propagandă (a se citi bancuri, poze amuzante şi filmuleţe iutubiste) prin mail, bloguri, Twitter, messenger şi alte intrumente moderne de comunicare. Bineînţeles, pe fundal va rula un film porno, întru buna desfăşurare a lucrului manual.

P.L.M. va absorbi, treptat, toate celelalte partide politice, după care va vomita, scârbit, toţi membrii care propovăduiesc munca. N-avem nevoie de asemenea exemplare, ele au destabilizat societatea actuală până au băgat-o în criză (economică)! Vom instaura dictatura lucrului manual pe internet, deschizând drumul către o nouă eră -  cea adsensiană. Comod, fără sudoare, în pijamale şi papuci de casă. Puturoşi.

Despre sloganul P.L.M., sigla partidului şi alte aiureli într-un episod viitor.

4 thoughts on “Partidul Lucrului Manual”

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.